Οι αποφάσεις της ΕΕΑ

Gazzetta team
Οι αποφάσεις της ΕΕΑ

bet365

H Eπιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έβγαλε τις νέες αποφάσεις της,

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

1. Αίτηση των αθλητών Ευάγγελου Κουκουράβα και Αλέξανδρου Παναγιωτόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 25-5-17

2.Αίτηση του τρίτου Ελευθέριου Σιδηρόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 25-5-17

3. Ακρόαση Π.Ε.Α.Κ.Ι. – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σχετικά με την τήρηση των όρων της μεταξύ τους σύμβασης. (εξ αναβολής).
ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

4. Ανάκληση πιστοποιητικού ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 λόγω μη συμπληρώσεως της μερικώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής.
ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

5. ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

6. ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 25-5-17

7. ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ.

8. Ακρόαση ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ Α.Ε.Λ. σχετικά με οικονομική εκκρεμότητα της ΠΑΕ που αφορά στην αποκατάσταση ζημιών στο Στάδιο Αλκαζάρ. (Υπό διάσκεψη) ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

 

Τελευταία Νέα