Έχασε το Σούπερ Καπ Λατινικής Αμερικής η Σαπεκοένσε

gazzetta default image fallback

bet365

Βαριά ήττα με σκορ 4-1 στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ στην Κολομβία υπέστη η Σαπεκοένσε, για να χάσει τον τίτλο του Σούπερ Καπ Λατινικής Αμερικής, όπου έδωσε το «παρών» ως κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ολη η μαγεία της Eurovision είναι στη Bwin (21+)!

Η βραζιλιάνικη ομάδα, λίγο καιρό μετά την επισημοποίηση της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην περιφέρεια της Santa Catarina, διεκδίκησε το τρόπαιο κόντρα στην κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, επιστρέφοντας στην Κολομβία για πρώτη φορά μετά το αεροπορικό δυστύχημα που την ξεκλήρισε, τον περασμένο Νοέμρη.

Η «Σάπε», είχε επιβληθεί 2-1 στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ, όμως ηττήθηκε 4-1 από την πολύ πιο έμπειρη και αγωνιστικά έτοιμη, Ατλέτικο Νασιονάλ, με αποτέλεσμα να χάσει το τρόπαιο.

Στους τελικούς του Σούπερ Καπ, η Σαπεκοένσε βρέθηκε ως κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάνα, το οποίο της δόθηκε έπειτα και από πρωτοβουλία της Νασιονάλ, από τη στιγμή που η αδικοχαμένη ομάδα δεν κατάφερε ποτέ να διεκδικήσει τον τίτλο πριν από μερικούς μήνες, «σβήνοντας» στην πόλη Μεντεγίν όπου έπεσε το αεροπλάνο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα