«Εεεερνεστο Βαλβέρδε»...

«Εεεερνεστο Βαλβέρδε»...

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Inspector Gazzet σας γράφει από την Ισπανία για το τελευταίο σενάριο με τον Βαλβέρδε, τις συζητήσεις του Ντάρκο αλλά και τα ονόματα που παίζουν για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

«Εσπασε» το τηλέφωνό μου αγαπητά Gazzettόπαιδα. Ενα tweet ενός Αγγλου δημοσιογράφου μου διέλυσε το νευρικό σύστημα. Τι έγραψε; Πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό. Τι το 'θελε και το έγραψε; Μηνύματα, τηλέφωνα, κόντρα μηνύματα. Viber και Whatsapp ακόμα βαράνε. Ολοι το ίδιο ερώτημα. «Μάθε Inspector. Πάει ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό;».

Δεν γινόταν να μη το ψάξω το θέμα. Ενα τηλέφωνο ήταν αρκετό για μένα. Το σήκωσα και με το που είδε το κινητό μου, απάντησε άμεσα. «Γεια σου, Inspector. Περίμενα ότι θα με πάρεις. Για τον Βαλβέρδε θες να μάθεις ε;». Του είπα αμέσως ναι, χωρίς προλόγους και του ζήτησα να με γεμίσει πληροφορία και γνώση.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Να ξέρεις, είναι αλήθεια. Του έχει ζητηθεί να γυρίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Δεν έγραψε παραμύθια ο ξεχασμένος από τον ήλιο, Αγγλος δημοσιογράφος. Βρήκε καλή πηγή και έπεσε μέσα». Αρχικά αυτό ήθελα αγαπητά μου Gazzettόπαιδα. Να τσεκάρω εάν ισχύει η πληροφορία. Και ο συγκεκριμένος είναι κεραία! Αλλωστε οι σχέσεις του Μαρινάκη-Ολυμπιακού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε δεν... χαλάσαν ποτέ. Ούτε καν ράγισαν. Ακόμα και το διαζύγιο ήρθε με τον πλέον φιλικό τρόπο μιας και ο Ολυμπιακός σεβάστηκε το προσωπικό πρόβλημα του Ερνέστο (το οποίο παραμένει).

Οπότε είναι λογικό. Ο Ολυμπιακός ψάχνει προπονητή, ο Βαλβέρδε δεν θα συνεχίσει στην Μπιλμπαό. Τι πιο απλό από μια ερώτηση-βολιδοσκόπηση στον πλέον αγαπητό προπονητή; Ας πάμε και στη συνέχεια όμως.

«Και να σε ρωτήσω ρε Χοσέ, εσύ που ξέρεις πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις τι θα γίνει;». «Μη βιάζεσαι Inspector. Ο Ερνέστο είναι τόσο καλός άνθρωπος που πάντα ακούει τις προτάσεις που του γίνονται. Ομως οι πιθανότητες αυτήν την στιγμή είναι λίγο πιο κάτω από το 5%. Ξέρω θα ξενερώσεις πολύ κόσμο στην Ελλάδα εάν τους το γράψεις αλλά εγώ οφείλω να σου πω την αλήθεια. Δε στο αποκλείω αλλά το δίλημμα που υπάρχει αυτήν την στιγμή στο μυαλό του είναι Μπαρτσελόνα ή ξεκούραση».

Μου τα είπε όλα και κατάλαβα και στα μεταφέρω αυτούσια (στα ελληνικά γιατί που να σας τα γράψω στα Ισπανικά). Μετά βέβαια σκέφτηκα και πως τον Αύγουστο του 2010 δεν ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά τελικά μπήκε στο αεροπλάνο του Βαγγέλη...

ΝΤΑΡΚΟ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΤΖΟΥΚΙΤΣ
Ψάχνοντας να βρω κάτι περισσότερο για τον Βάλβερδε μου έσκαγαν παράπλευρες πληροφορίες για το τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό και στην αναζήτηση προπονητή. Ενας σοφός ατζέντης κάποτε μου είχε πει. «Οταν διαβάζεις πολλούς προπονητές, να κρατάς και μικρό καλάθι». Εγώ πάντα το γνώριζα και γι' αυτό προσέχω τις επιλογές μου ειδικά στο κομμάτι των τεχνικών.

Ενας καλός ρουφιάνος μου έστειλε μήνυμα. Σας το μεταφέρω ακριβώς όπως μου το έστειλε. «Ο ΝΤΑΡΚΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΚΟΙΤΑ ΙΣΠΑΝΙΑ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ. ΝΤΑΡΚΟ-ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Η ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ».

Δύο ονόματα του έγραψα πίσω για να ψαρέψω απαντήσεις. «Εσκρίμπα-Τζούκιτς». Σας γράφω και την απαντήση του και τελειώνω. «ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΝΤΑΡΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΟΜΩΣ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...»

Αυτά από την Ισπανία αγαπητά μου Gazzettόπαιδα. Περιμένω απορίες στο @InspectorGazzet αλλά και δικές σας ρουφιανιές. Ολο και κάτι θα έχει πάρει το αυτάκι σας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet