Ο Μητσοτάκης και οι… άλλοι που θα γεμίσουν την Τούμπα

Ο Μητσοτάκης και οι… άλλοι που θα γεμίσουν την Τούμπα

gazzetta default image fallback

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολιάζει για το πώς όλο το κλίμα των τελευταίων ημερών θα τονώσει στο μέγιστο το ενδιαφέρον για τα πλέι οφ και θα δώσει νέο κίνητρο στον ΠΑΟΚ για να πάρει άλλη μία πρωτιά, αλλά και στον κόσμο του να γεμίσει και πάλι το γήπεδο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Aτλέτικο Μ. – Ρεάλ Μ. (21+).

Μέρα παρά μέρα όλο και κάποιος εμφανίζεται να επιτεθεί στον ΠΑΟΚ επειδή… πήρε το κύπελλο, επειδή έβαλε γκολ-οφσάιντ (μην τυχόν δείξει κανείς το πέναλτι…) επειδή έχει πρόεδρο τον Σαββίδη, επειδή όλο και μεγαλώνει, επειδή… πρέπει να φανεί ο κακός του ποδοσφαίρου. Είναι ξεκάθαρο ότι γίνεται οργανωμένη προσπάθεια ώστε ο ΠΑΟΚ να στερηθεί του ηθικού πλεονεκτήματος που έχει απέναντι σε όλους τους άλλους. Είναι ο μόνος καθαρός αυτό… ενοχλεί.


Ο Μητσοτάκης για παράδειγμα (φίλος και συγγενής του Μαρινάκη) μέρα παρά μέρα κάνει κάθε είδους επίθεση. Ενώ ξεκίνησε με τον Σαββίδη, πρόσφατα ξέφυγε και προς τον ΠΑΟΚ! Πρωτοφανές! Πρόεδρος κόμματος βάλλει κατά ομάδας, για να δημιουργήσει εντυπώσεις για ένα οφσάιντ, που δεν έπρεπε να υπάρχει ως φάση μετά το πεντακάθαρο πέναλτι.

Και να ήταν μόνο αυτό! Πείραξε που ένας υπουργός πήγε στην Τούμπα (ενώ το αγαπημένο του Καραϊσκάκη έχει μόνο… ανθρώπους του μόχθου) ενώ οι πληροφορίες για το ότι δεν επιτράπηκε σε βουλευτές να πάνε στον τελικό και να πάρουν θέση για ότι συμβαίνει τελευταία (επιχειρηματικά και όχι μόνο) όλο και πληθαίνουν. Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που έχουν έρθει σε τόσο δύσκολη θέση από τις πιέσεις της ηγεσίας τους, είναι για λύπηση. Γιατί στο κάτω-κάτω, δεν μπορεί η κομματική γραμμή να είναι πάνω από την προσωπική σου αξιοπρέπεια…


Μαζί με τον Μητσοτάκη, έχουμε και όλους τους άλλους… πράσινους, κίτρινους, κόκκινους, στα Μέσα και… στα έξω, που «πρέπει» να πλήξουν τον ΠΑΟΚ και να τον παρουσιάσουν ως τον νέο χαλίφη! (Έχουμε ξαναγράψει ότι θα ξεφτιλιστούν όλοι αυτοί πολύ σύντομα…)

Τέλος πάντων… «Ουδέν κακόν αμιγές καλού».

Από χθες βλέπετε δεξιά και αριστερά ότι έχουν αρχίσει να αντιδρούν οι ΠΑΟΚτσήδες. Καταλαβαίνουν τι γίνεται και συσπειρώνονται ακόμη περισσότερο. Στο κάτω-κάτω δεν γίνεται να βλέπουν τους μεν (ποδοσφαιρικούς) να τους κατηγορούν για… «ευνοούμενους και χαλίφηδες» και τον άλλον (πολιτικό) να μιλάει για διαπλοκή. Κάπου και η πρόκληση-αστειότητα έχει τα όριά της…
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΑΕΚ αναφέρονται σε στημένα και σκάνδαλα κατηγορώντας άλλους; Ο Μητσοτάκης μιλάει για διαπλοκή και χαρισμένα πρόστιμα;

Κάπως έτσι πάντως, μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου, μετά και από όλες αυτές τις επιθέσεις, έρχεται και η απάντηση. Τι ωραία που θα γεμίσει η Τούμπα και θα δώσει την απάντηση; Η αρχή γίνεται από την Κυριακή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλό θα κάνει όλο αυτό το σκηνικό στον ΠΑΟΚ!

Εκεί που ο κυπελλούχος μπορεί και να… χαλάρωνε, να εφησύχαζε, αυτός ο φανατισμός που προκαλείται, θα κάνει τεράστιο καλό και στην ομάδα. Η αρχή την Κυριακή! Τότε που ξεκινούν τα πιο κρίσιμα πλέι οφ!

* Έγινε απολύτως κατανοητή η πρεμούρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να βρει εξωτερικούς εχθρούς. Βρήκαν και αυτοί τον ΠΑΟΚ! Γιατί; Τα γεγονότα, οι εξελίξεις, οι προαναγγελίες έδωσαν την απάντηση. Τι άλλο έπρεπε να πει ο Μπεργκ, για να καταλάβουν όλοι τους λόγους που ο Παναθηναϊκός έπρεπε να βρει κάτι άλλο, για να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον και όχι στα εσωτερικά του;
Θα είναι κρίμα όμως να φύγει ο Μπέργκ. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες που ο φίλαθλος κόβει εισιτήριο για να βλέπει σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν αγωνίζεται. Αντί να φέρουμε και άλλους σαν τον Σουηδό, θα χάσουμε και αυτόν τώρα επειδή δεν βλέπει όραμα στην ομάδα του; Όχι και έτσι… Και όλα αυτά από τον Παναθηναϊκό!

* Τώρα που επικυρώθηκε η βαθμολογία θα κινητοποιηθεί και το αθλητικό σύστημα για ότι έγινε στον αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς. Αυτοί που κατάφεραν να καθυστερήσουν τις διαδικασίες με αυτό ακριβώς τον σκοπό, είναι ακόμη στις θέσεις τους. Όλοι όμως γνωστοί είναι και θα έρθει η ώρα της κρίσης…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.