Δύο Έλληνες τερματοφύλακες στο κατώφλι της Έβερτον!

Δύο Έλληνες τερματοφύλακες στο κατώφλι της Έβερτον!

bet365

Ο διευθυντής των Ακαδημιών, Athens Goalkeepers Αcademy, Xρήστος Λάμπρου μιλάει στο gazzetta.gr για την επιτυχημένη παρουσία των Βενετεκίδη και Κορωνάκη στην Έβερτον και το πράσινο φως που άναψαν τα «ζαχαρωτά»!

Δύο Έλληνες γκολκίπερ χτυπούν με αξιώσεις την πόρτα της Έβερτον. Πρόκειται για τον 18χρονο Ματθαίο Κορωνάκη της Καλλιθέας και τον 16χρονο, Θόδωρο Βενετεκίδη της Βέροιας.

Αμφότεροι βρέθηκαν στα ραντάρ των «ζαχαρωτών» από το περασμένο καλοκαίρι όταν πήραν μέρος στο καμπ που διοργάνωσε η σχολή του Χρήστου Λάμπρου, Athens Goalkeepers Αcademy με καλεσμένο τον υπεύθυνο Ακαδημιών της Έβερτον, Μπίλι Στιούαρτ, ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος από το ταλέντο των Eλλήνων γκολκίπερ.

Οι δύο γκολκίπερ συνοδευόμενοι από τον Χρήστο Λάμπρου ταξίδεψαν στην Αγγλία, όπου προπονήθηκαν για μια εβδομάδα υπό το βλέμμα του προπονητικού επιτελείου της Έβερτον αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Τόσο ο Βενετεκίδης, όσο και ο Κορωνάκης αναμένεται να ταξιδέψουν εκ νέου στο Λίβερπουλ, για να πάρουν μέρος σε φιλικές αναμετρήσεις.

«Νιώθω ευλογημένος και παράλληλα υπερήφανος στο ότι συμβάλλω και εγώ στο να πραγματοποιηθούν τα όνειρα των παιδιών, ανοίγοντας νέους δρόμους για την εξέλιξη τους! Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Τίποτα δεν χαρίζεται στη ζωή, αλλά όλα έρχονται με σκληρή δουλειά», τόνισε ο διευθυντής των Ακαδημιών, Χρήστος Λάμπρου στο gazzetta.gr.

 

Τελευταία Νέα