Μένει Primera η Λεγανές! (vid)

Gazzetta team
Μένει Primera η Λεγανές! (vid)

bet365

H Λεγανές με τον Σιόβα στο βασικό της σχήμα διέλυσε με 4-0 τη Μπέτις κι έκανε τεράστιο βήμα παραμονής. Ενα βαθμό θέλουν οι Μπλε για να σωθούν και μαθηματικά.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Γιουβέντους - Μονακό, αν ο Ιγκουαϊν σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Μπορεί οι σχέσεις της Μπέτις με τη Χιχόν να είναι εξαιρετικές, αλλά οι Σεβιγιάνοι δεν μπόρεσαν να το βγάλουν και στο γήπεδο. Συντριβή 4-0 για την ομάδα του Βίκτορ στο Butarque, με τη Λεγανές να βρίσκεται πλέον στο +6 από τη Σπόρτινγκ και να θέλει μόλις ένα πόντο για να σωθεί και μαθηματικά. Εξαιρετικό ματς από τον Σιόβα, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το ματς, ενώ δέχθηκε και κίτρινη κάρτα. «Το ματς με την Μπέτις είναι ζωτικής σημασίας» τόνιζε ο τεχνικός Ασιέρ Γκαριτάνο και οι παίκτες του φρόντισαν να είναι συνεπής στο κρισιμότερο ραντεβού της σεζόν. Εντυπωσιακό ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα δυο τερμάτων στο πρώτο τέταρτο. Στο 7’ ο Σζιμανόφσκι από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 15’ ο Ελ Ζαρ πέτυχε το 2-0. Ο Γκάμπριελ στο 65’ σημείωσε το 3-0, ενώ το 4-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο Σζιμανόφσκι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα