Συμφωνία Μαλίν - Ολυμπιακού για Κολοβό (pics)

Συμφωνία Μαλίν - Ολυμπιακού για Κολοβό (pics)

Συμφωνία Μαλίν - Ολυμπιακού για Κολοβό (pics)

bet365

Κάτοικος Βελγίου έως το 2020 ο Δημήτρης Κολοβός, που ανακοινώθηκε από την Μαλίν, όπως και το deal με τον Ολυμπιακό για την πώληση του παίκτη.

Ο Κολοβός εξαρχής ήθελε να μείνει στην Μαλίν και ο σύλλογος έκανε μεγάλη προσπάθεια να τα βρει με τον Ολυμπιακό για να τον κρατήσει. O πρώην άσος του Πανιωνίου, έκανε εξαιρετική σεζόν στο Βέλγιο και η επιθυμία του να μείνει εκεί έγινε και πράξη! Άλλωστε γνώριζε ότι στον Ολυμπιακό δεν θα είχε τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Τελικώς οι δύο πλευρές έκλεισαν με συμβόλαιο έως το 2020.

Η Μαλίν ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την αγορά του αλλά και το deal με τον παίκτη. Ο ίδιος ο πρώην ερυθρόλευκος εκτιμάει πως θα γυρίσει στην ενεργό δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον Αύγουστο. Έκανε αποκατάσταση και θεραπείες και σε Ελλάδα και σε Βέλγιο.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο ίδιος ο Κολοβός μετά το deal (σ.σ. που επρόκειτο να αποφέρει στον Ολυμπιακό το ποσό των 700.000 ευρώ) δήλωσε μεταξύ άλλων:
Η στήριξη σε αυτήν την ομάδα και γενικά εδώ είναι τρομερή. Ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο που με πίστεψε και με στήριξε. Όλα πηγαίνουν βήμα βήμα. Κάνω αποκατάσταση στην Ελλάδα με την εποπτεία του γιατρού Ντεκλέρκ. Έκανα και στο Βέλγιο. Ελπίζω να είμαι πίσω στην δράση τον Αύγουστο.
Διάλεξα την Μαλίν από τον Ολυμπιακό διότι εδώ ξέρω που βρίσκομαι και τι να περιμένω. Υπάρχει τρομερή ατμόσφαιρα και πάθος στον κόσμο. Θα παλέψουμε τη νέα χρονιά για να πάμε ακόμα πιο καλά. Νιώθω πολύ καλά στο Βέλγιο και έχω προσαρμοστεί ιδιαίτερα καλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα