Προτεραιότητα ο Λέτο

Προτεραιότητα ο Λέτο

Προτεραιότητα ο Λέτο

bet365

Η πρώτη επαφή που θα κάνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο φινάλε της σεζόν σχετικά με τις ανανεώσεις θα είναι για τον Αργεντινό επιθετικό. «Έκλεισε» η σύσκεψη κορυφής με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μονακό - Γιουβέντους με επιστροφή, αν ο Φαλκάο σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά ανοιχτά θέματα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ένα από αυτά αφορά τις ανανεώσεις. Πρόθεση του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι να διατηρηθούν στο ρόστερ, τόσο ο Σεμπάστιαν Λέτο(λήγει το συμβόλαιο του στο τέλος Ιουνίου) όσο και ο Ροντρίγκο Μολέδο(καλοκαίρι 2018), ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, ηγετικές φυσιογνωμίες μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Τα οικονομικά δεδομένα για το «τριφύλλι» είναι περιορισμένα και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς. Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας, στην σύσκεψη κορυφής που «έκλεισε» παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή. Από τα όσα θα ειπωθούν δια στόματος Αλαφούζου, θα εξαρτηθεί και το κατά πόσο θα είναι εύκολη ή δύσκολη η παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών.

Πάντως, οι όποιες συζητήσεις θα γίνουν στο φινάλε της σεζόν. Μάλιστα, προτεραιότητα για τον «Λύμπε» είναι η ανανέωση του Λέτο και με την πλευρά του Αργεντινού επιθετικού θα ξεκινήσει η διαδικασία ανανεώσεων.

Όσον αφορά τον Μολέδο, ο ίδιος έχει δείξει διάθεση να ρίξει τις «τρελές» απαιτήσεις που είχε αλλά η υπόθεση του έχει ακόμη δρόμο. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, πιθανότατα θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, βάζοντας ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα