Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League

bet365

To Δ.Σ της SuperLeague με ψήφους εννιά υπέρ και τρεις κατά επικύρωσε την βαθμολογία για τις θέσεις 1-5 για το πρωτάθλημα της σεζόν 2016-17. Σέντρα και στα PlayOff. Το gazzetta.gr βρίσκεται στα γραφεία της SuperLeague και σας ενημερώνει.

Το Δ.Σ της SuperLeague επικύρωσε την βαθμολογία της κανονικής διάρκειας για τις θέσεις 1-5, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είναι και τυπικά πρωταθλητής.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Εννιά ομάδες ψήφισαν υπέρ της επικύρωσης, τρεις ήταν κατά (ΠΑΟΚ, Κέρκυρα, ΑΕΛ) και τρεις απουσίαζαν (Βέροια, Πλατανιάς, ΠΑΣ Γιάννινα). Αντίθετα, υπέρ ψήφισαν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Εχοντας την επικύρωση της βαθμολογίας, άμεσα αναμένεται και η κλήρωση για τα PlayOff, τα οποία σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό ήταν να ξεκινήσουν την Τετάρτη.

Αναλυτικά η ψηφοφορία:
ΥΠΕΡ
Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός
ΑΕΚ
Πανιώνιος
Ξάνθη
Ατρόμητος
Παναιτωλικός
Ηρακλής
Αστέρας Τρίπολης

ΚΑΤΑ
ΠΑΟΚ
Κέρκυρα
ΑΕΛ

ΛΕΥΚΟ
Λέβαδειακός

ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ
Πλατανιάς
ΠΑΣ Γιάννινα
Βέροια

Πρώτος έφτασε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Μάνος Μαυροκουκουλάκης για να ακολουθήσουν ο Σπύρος Παπαθανασάκης (Ηρακλής) και Δημήτρης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός).

Ακολούθησαν οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού (Παναγόπουλος και Μπαλωμένου), ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι Γιώργος Σπανός (Ατρόμητος), Χρήστος Δάρας (Πανιώνιος), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Βρέτζος (Ολυμπιακός), Γιώργος Ζαρκάδας (Κέρκυρα).

Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Μπελεβώνης (Παναιτωλικός), Λυσάνδρου και Καϊμακάμης (ΑΕΚ) ήταν οι τελευταίοι εκπρόσωποι των ομάδων που έφτασαν στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας.

Υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία με ομάδες Ζήτα και περιπολικά να βρίσκονται έξω από το κτίριο, ενώ υπάρχει και μια κλούβα των ΜΑΤ.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία (9 υπέρ, 3 κατά, 1 λευκό) η βαθμολογία για τις θέσεις 1-5, με την επιφύλαξη των αποφάσεων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης.

2/ Το Πρωτάθλημα της Super League αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου 2017.

3/ Το Final Four του Πρωταθλήματος Novasports Super League K17 θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» του Αστέρα Tρίπολης και η Πρωταθλήτρια Ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Uefa Youth League.

4/ Μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων κατάταξης (play off) αγων. περιόδου 2016-2017, τα οποία θα διεξαχθούν στις 14, 17, 21, 24, 28 και 31 Μαΐου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα