Από τον Ιούνιο οι ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό

Από τον Ιούνιο οι ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό

Νίκος Ρόλλας
Από τον Ιούνιο οι ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό

bet365

Με αφορμή το δημοσίευμα για τον Μολέντο, από τον Παναθηναϊκό ξεκαθάριζαν πως οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις, θα γίνουν τον Ιούνιο.

Το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο ανήκει στην κατηγορία των παικτών, τους οποίους ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να... δέσει με νέο συμβόλαιο, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον θεωρεί απαραίτητο για την αμυντική γραμμή της ομάδας και όχι άδικα.

Μάλιστα, την Δευτέρα η GoalNews φιλοξένησε δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε πως οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει συζητήσεις σχετικά, οι οποίες έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Μόνο που από την ΠΑΕ το διέψευδαν...

Πρέμιερ Λιγκ, Τσέλσι - Μίντλεσμπρο, ώρα 22:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, όχι απλά δεν έχει υπάρξει συμφωνία, αλλά τόσο ο Βραζιλιάνος, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες που θα κληθούν από την ΠΑΕ, έχουν ενημερωθεί οτι οι όποιες συζητήσεις θα γίνουν τον Ιούνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα