Οι ευχές Βαλβέρδε και των άλλων πρώην τεχνικών... (pics)

Οι ευχές Βαλβέρδε και των άλλων πρώην τεχνικών... (pics)

Οι ευχές Βαλβέρδε και των άλλων πρώην τεχνικών... (pics)

bet365

Ο Μπέντο δεν υπήρξε ως προς τις ευχές πρώην τεχνικών για τον τίτλο του Ολυμπιακού, υπήρχε όμως ο Βαλβέρδε και αρκετοί άλλοι. Διαβάστε τι είπαν.
«Θέλω να συγχαρώ όλους τους φίλους του Ολυμπιακού και όλο τον κόσμο του Πειραιά, για το νέο αυτό τίτλο πρωταθλήματος, που κάνει τον Θρύλο του Ολυμπιακού να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και τους γαύρους να συνεχίζουν να χαίρονται, κάθε φορά που τελειώνει μία σεζόν, με μία ακόμα νίκη!
Παρόλο που είμαστε μακριά, συνεχίζουμε να χαιρόμαστε, για όσα μπορεί και καταφέρνει αυτός ο σύλλογος!», είπε στον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Σειρά πήρε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος είπε: «Καλησπέρα σας! Συγχαρητήρια για έναν ακόμη τίτλο στην Ελλάδα! Είμαι πολύ περήφανος που είμαι κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού. Μόνο μεγάλες ομάδες φιλοδοξούν να κατακτήσουν 7 τίτλους στη σειρά. Ο Ολυμπιακός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου!», κάνοντας τον κόσμο να χειροκροτήσει δυνατά, όπως είχε κάνει και με Βαλβέρδε. Αμέσως μετά σειρά πήρε ο Μίτσελ, ο οποίος με ένα λιτό μήνυμα μέσω βίντεο, είπε: «Για πάντα δικός σας! Πάμε Ολυμπιακάρα, πάμε!».
Μετά, εμφανίστηκε ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος με το δικό του βίντεο τόνισε: «Πολλούς χαιρετισμούς σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Τα συγχαρητήριά μου για έναν ακόμα τίτλο, το έβδομο συνεχόμενο. Η ευχή μου είναι να συνεχίσετε και να τους κάνετε 10, μόνο με νίκες! Ήταν πολύ μεγάλη χαρά για εμένα που αποτέλεσμα μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου και αυτής της μεγάλης οικογένειας. Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!» Τέλος, τον λόγο πήρε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έστειλε την αγάπη του και τόνισε: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας. Στον πρόεδρο, κύριο Μαρινάκη, σε όλους τους προπονητές που δούλεψαν στον σύλλογο, σε όλους τους ποδοσφαιριστές, στους ανθρώπους που καθημερινά δουλεύουν για τον σύλλογο και στους φανταστικούς φιλάθλους, που τον κάνουν διαρκώς μεγαλύτερο! Συγχαρητήρια για τα 44 πρωταθλήματα, για το 7ο συνεχόμενο! Ξέρω πολύ καλά ότι είστε έτοιμοι για το επόμενο. Για εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου, είναι μεγάλη περηφάνια, χαρά, τιμή, που αποτελούμε μέρος της ιστορίας αυτού του συλλόγου. Συγχαρητήρια σε όλους»...
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα