Λυών - Ναντ 3-2

Gazzetta team
Λυών - Ναντ 3-2

bet365

Η Λυών επιβλήθηκε με 3-2 της Ναντ με ανατροπή και πήρε ψυχολογία ενόψει Άγιαξ. Έναν βαθμό θέλει για τη σωτηρία η Μονπελιέ

Η Λυών είχε το μυαλό στον Άγιαξ, όμως κατάφερε να επιβληθεί με ανατροπή με 3-2 της Ναντ και διατηρήσει την τέταρτη θέση. Οι γηπεδούχοι μπήκαν χαλαρά και το πλήρωσαν, με τον Ρονζιέρ να κάνει το 0-1 στο 18’ και έπρεπε να φτάσουμε στην επανάληψη για να ανεβάσουν ρυθμό οι λιονέ.

Στο 65’ ο Φεκίρ έφερε το ματς στα ίσα με πέναλτι, ενώ η ανατροπή ήρθε μόλις 5’ αργότερα, όταν ο Κορνέ, που είχε περάσει στη θέση του αρνητικού Λακαζέτ στο 62’, έκανε το 2-1. Τα καναρίνια κατάφεραν εκ νέου να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τον Ζιλέ στο 75’, όμως ο Κορνέ «χτύπησε» και πάλι στο 80’, κάνοντας το τελικό 3-2.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Δεν σώθηκε η Μονπελιέ
Η Μονπελιέ μπορεί να βρίσκεται μία ανάσα από τη σωτηρία, όμως δεν την εξασφάλισε το ματς με την Ρεν, συνεχίζοντας τα αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας. Οι μονπελιερέ ήταν πιο επιθετικοί στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ και το πλήρωσαν στο τέλος. Στο 80’ ο Μουμπελέ οδήγησε τον Κονγκρέ στο λάθος και νίκησε τον Πιονέ για να κάνει το τελικό 1-0 υπέρ των ρενέ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα