Άρης - Αχαρναϊκός 2-0

Άρης - Αχαρναϊκός 2-0

bet365

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την Σαββατιάτικη γκέλα της Λαμίας. Νίκησε 2-0 τον Αχαρναϊκό και πλέον είναι στο -6 από την «ζώνη της ανόδου».

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το... δώρο που του έκανε ο ΟΦΗ το Σάββατο, επικράτησε 2-0 του Αχαρναϊκού και μείωσε την διαφορά από την δεύτερη θέση στους 6 δύο εβδομάδες πριν το ντέρμπι με την Λαμία!

Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Κάποιες ατομικές προσπάθειες του Πίτου Γκαρσία, αλλά και του Τάτου είχε να επιδείξει για 45 λεπτά που σε καμία φάση δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Ψύχου. Έτσι το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Άρης βρήκε το γκολ που έψαχνε πολύ γρήγορα. Στο 49', ο Ντούνης έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από απομάκρυνση του Αχαρναϊκού και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι «κιτρινόμαυροι», στο 75' έφτασαν μια ανάσα από το 2-0 και δίκαια φωνάζουν για πέναλτι. Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάτου και απόκρουση του Ψύχου η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Στη συνέχεια ο Σόουζα πλάσαρε, με το χέρι του Σιάννη να σταματά την μπάλα πάνω στη γραμμή, αλλά τον διαιτητή να μη δείχνει την άσπρη βούλα.

Τελικά το 2-0 ήρθε στο 80 από το σημείο του πέναλτι. Ο Παπατόλιος έκανε χέρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν με τον διαιτητή να δείχνει αυτή την φορά την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τάτος που διαμόρφωσε το τελικός 2-0.

Πλέον ο Άρης, μείωσε την διαφορά από την δεύτερη θέση στους 6 βαθμούς και έχει δύο ματς... φωτιά τις επόμενες αγωνιστικές! Το Σάββατο πηγαίνει στην Κρήτη όπου αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ και την επόμενη Κυριακή, φιλοξενεί την Λαμία στο παιχνίδι που ίσως να κρίνει ακόμα και την άνοδο!

Οι συνθέσεις:

Άρης (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Νέτο, Καράμπελας, Ούγκο Σόουζα, Χαριτωνίδης, Ρόβας (46' Καπνίδης), Ντούνης, Παυλίδης, Ίλιτς (78' Μπαργκάν), Τάτος, Πίτου Γκαρσία (78' Μακουτά).

Αχαρναϊκός (Γ. Μαραντάς): Ψύχος, Αναστασίου, Σωτηράκος, Σταμούλης, Σιάννης, Παπατόλιος, Ζάχαρος, Ντάγκρας (87' Καρδάσης), Λύρας (90' Χαραλαμπόπουλος), Πλαβούκος (81' Ράνιελσον), Μεζίνι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα