Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 4-1

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 4-1

bet365

Μέσι, Νεϊμάρ και Λουίς Σουάρες είχαν κέφια, κέρασαν ντρίμπλες και τέσσερα γκολ (4-1) την Βιγιαρεάλ και κράτησαν την Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι του τίτλου.

Ηταν παράσταση για ένα ρόλο. Ή μάλλον για δύο. Ο Μέσι οργάνωνε και εκτελούσε, ο Νεϊμάρ μάγευε με ντρίμπλες, αλλά για χάρη του MSN προστέθηκε με γκολάκι ο Λουίς Σουάρες, που υστέρησε σε σχέση με το παρεάκι του. Οι τρεις τους έβαλαν και τα τέσσερα γκολ και η Μπαρτσελόνα που κατά διαστήματα έκρυψε την μπάλα, καθάρισε 4-1 την Βιγιαρεάλ, για να βρεθεί έστω και για λίγο στο +3 στη μάχη του τίτλου (σ.σ.: το βράδυ η Ρεάλ έπαιζε στην Γρανάδα).

Οι Καταλανοί δεν μπήκαν τόσο ζεστά, αλλά στο 21' βρήκαν το πρώτο γκολ. Ο Μέσι κέρασε τον Νεϊμάρ που πλάσαρε εξ επαφής το 16ο φετινό του (10 στην La Liga), Ωστόσο, δεν το χάρηκαν για πολύ. Ο Μπακαμπού βγήκε στην πλάτη της άμυνας (βρισκόταν στο κέντρο η άμυνα), έτρεξε το μισό γήπεδο και πλάσαρε τον Τερ Στέγκεν που το έφαγε όρθιος. Ο Πικέ έστειλε εξ επαφής (39') την κεφαλιά του άουτ, μα στην τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα χτύπησε ο Μέσι που στάθηκε και τυχερός, καθώς η μπάλα άλλαξε πορεία στο πόδι του Μάριο και μπέρδεψε τον Αντρές.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πάτησαν πιο πολύ το γκάζι και προσέφεραν θέαμα σε ανύποπτες στιγμές του αγώνα. Στο 69' μετά από ωραία ντρίμπλα, ο Λουίς Σουάρες πλασέ και με τη βοήθεια της κακής αντίδρασης του Αντρές, έφτασε τα 26 στο πρωτάθλημα. Χρειάστηκε η σωτήρια επέμβαση του Πικέ (79') για να μην μειώσει η Βιγιαρεάλ και στο 84' ο Νεϊμάρ... έσκασε μαγική ντρίμπλα στον αντίπαλο του, με το σουτ του Σουάρες στην εξέλιξη να χτυπάει σε χέρι. Ο Μέσι εκτέλεσε από την άσπρη βούλα αλά Πανένκα και έφτασε τα 35 στην La Liga, φτιάχνοντας αγωνιστικά και βαθμολογικά το ωραίο βράδυ της ομάδας του, που απλά περιμένει και ελπίζει...

* Ο Μέσι έγινε ο πρώτος στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα που ξεπερνάει τα 50 γκολ (51) σε όλες τις διοργανώσεις!

* ΤΟ MSN ξεπέρασε για 3η σερί σεζόν τα 100 γκολ (Μέσι 51, Σουάρες 35, Νεϊμάρ 16)!

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Σέρζι Ρομπέρτο (76' Μασεράνο), Ντιν (76' Ζόρντι Αλμπα), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (82' Αντρέ Γκόμες), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες

Βιγιαρεάλ (Φραν Εσκριμπά): Αντρές, Αλβαρο, Μουσάκιο, Μάριο, Ζάουμε Κόστα, Τριγκέρος, Ρόντρι, Ντος Σάντος, Σοριάνο (72' Καστιγιέχο), Σολδάδο (72' Σανσόνε), Μπακαμπού.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα