Ατλέτικο - Εϊμπαρ 1-0

Gazzetta team
Ατλέτικο - Εϊμπαρ 1-0

bet365

Λίγες μέρες πριν παίξει με την Ρεάλ την ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League, η Ατλέτικο ζορίστηκε για να νικήσει 1-0 την Εϊμπάρ με γκολ του Σαούλ.

Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε μπορεί να ζορίστηκε, αλλά κατάφερε να νικήσει την εξαιρετική, Εϊμπαρ, και να καπαρώσει την 3η θέση της La Liga, που οδηγεί στους ομίλους του Champions League. Οι Rojiblancos έκαναν συντήρηση ενόψει του επαναληπτικού με την Ρεάλ και για 18η φορά φέτος πήγαν στα αποδυτήρια όντας ισόπαλοι, αφού στο 18' ο Κόκε και στο 45' ο Σαούλ πλάσαραν άουτ αμφότεροι από το σημείο του πέναλτι.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Στο δεύτερο μέρος Γκριζμάν (59') και Καράσκο (64') δοκίμασαν τον Γιοέλ και τον βρήκαν σταθερό, όμως στο 70' ο keeper των Βάσκων νικήθηκε από το καταπληκτικό πλασαριστό σουτ του Σαούλ ύστερα από προσπάθεια από αριστερα του... Γοδίν, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις. Ηταν η 177η νίκη επί των ημερών Σιμεόνε και οι 82 από αυτές ήρθαν με διαφορά ενός γκολ. Από αυτές τις 82, οι 54 ήταν με σκορ 1-0 ή 0-1, ενώ για 7η σερί φορά η Ατλέτικο φτάνει τα 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλακ, Φιλίπε Λουίς, Γοδίν, Ερνάντεζ, Γκάμπι, Γκαϊτάν (46' Τόρες), Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (80' Τιάγκο), Παρτέι, Γκριζμάν (86' Κορέα).

Εϊμπαρ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Γιοέλ, Ράμις (59' Γκάλβεθ), Αρμπίγια, Λεζέν, Χουνκά, Ινούι (76' Πένια), Πέδρο Λεόν, Ντάνι Γκαρθία, Εσκαλάντε, Κίκε (84' Αντριάν), Ενρίτς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα