Κοιτάει Κάμπελ ο Ολυμπιακός...

Gazzetta team
Κοιτάει Κάμπελ ο Ολυμπιακός...

bet365

Στη λίστα του Ολυμπιακού ενόψει καλοκαιριού, φαίνεται πως βρίσκεται και πάλι ο Τζόελ Κάμπελ που επιστρέφει στην Άρσεναλ, μετά τον δανεισμό του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, έρχεται ο Τζόελ Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός άσος, πέρασε την σεζόν 2013-14 από τους «ερυθρόλευκους» και έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Από τότε όμως δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό. Αυτή τη χρονιά, αγωνίστηκε δανεικός από την Άρσεναλ στην Σπόρτινγκ και μέτρησε 27 συμμετοχές και 3 γκολ, με τα Μέσα της Ιβηρικής να τονίζουν πως δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ (21+).

Ήδη για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπράιτον που του χρόνου θα αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Live Sport» ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Κάμπελ και δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να τον φέρει πίσω στον Πειραιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα