Κολωνία - Βέρντερ Βρέμης 4-3

Gazzetta team
Κολωνία - Βέρντερ Βρέμης 4-3

bet365

Σε ένα ματς με πολύ θέαμα, η Κολωνία νίκησε την Βέρντερ Βρέμης με 4-3, την έπιασε στη βαθμολογία και ελπίζει για έξοδο στο Europa League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν στο +3 πριν την έναρξη και ένιωθαν φαβορί για να πάρουν το εισιτήριο για την Ευρώπη αλλά τελικά δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε όλα είναι ανοιχτά. Η «ευθύνη» για αυτό είναι της Κολωνίας, η οποία πήρε τη νίκη έχοντας για πρωταγωνιστή τον Μοντέστ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 13' μετά την σέντρα του Μπίτενκουρτ, ο οποίος ήταν αυτός που έκανε το 2-0 στο 28'. Η άμυνα της Βέρντερ γενικά παρέπαιε στο πρώτο ημίωρο αλλά η επίθεση ήταν καλύτερη και φάνηκε άμεσα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στο 34' ο Μπαρτέλς συνδυάστηκε ωραία με τον Γιουνούζοβιτς και μείωσε σε 2-1 από κοντά, για να γίνει το 2-2 στο 40' από τον Γκρέμπρε Σελασιέ. Κι όμως, η Κολωνία δεν πτοήθηκε και κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα πριν το ημίχρονο με το ωραίο τελείωμα του Τσόλερ (3-2). Το σοκ για τους φιλοξενούμενους ήταν τόσο μεγάλο ώστε να μπουν... ζαλισμένοι στην επανάληψη και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και έφτασαν στο 4-2 στο 47' με το σουτ του Μοντέστ, ο οποίος σκόραρε ξανά, μετά την κακή απομάκρυνση του Σανέ.

Ο Γκνάμπρι κατάφερε στο 62', ολοκληρώνοντας την επίθεση που άρχισε από τους Κρούζε-Μπαρτέλς, να μειώσει σε 4-3 και να δώσει ξανά ελπίδες στη Βέρντερ για θετικό αποτέλεσμα αλλά η Κολωνία κράτησε το σκορ, έπιασε τους Πράσινους στη βαθμολογία και ελπίζει βάσιμα, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, σε έξοδο στην Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα