Ζητάει και διαγραφή Βρακά ο Ολυμπιακός!

Ζητάει και διαγραφή Βρακά ο Ολυμπιακός!

bet365

Με την οκτασέλιδη καταγγελία του - που έγινε γνωστή από την Πέμπτη και έχει ήδη κατατεθεί - ο Ολυμπιακός ζητάει και την διαγραφή του παρατηρητή Βρακά για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός.
Αρχικά στην πρώτη σελίδα γίνεται μνεία στο ότι η χθεσινή έγγραφη καταγγελία πήγε το πρωί στον υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, την Πειθαρχική της ΕΠΟ και την ΠΔΕ. Αρχικά περιγράφονται οι παρατηρήσεις του. Στην συνέχεια επεξηγείται με το άρθρο 6 και το 7 και άλλες διατάξεις το τι υποχρεούται να κάνει ένας παρατηρητής στην διάρκεια του αγώνα και το πως να συντάσσει τις εκθέσεις σωστά. Του προσπάπτει πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων κάνοντάς το σε 2 σελίδες με την περιγραφή του τι θα έπρεπε να κάνει. Στην σελίδα 4 επισημαίνεται βάσει σε τι στοιχειοθετείται η καταγγελία του Ολυμπιακού. Ότι έχει προσκομίσει οπτικοακουστικό υλικό, δημοσιεύματα και φωτογραφίες που δείχνουν την παραβατικότητα από πλευράς της ΠΑΕ ΑΕΚ και των οπαδών της αλλά και την πλημμέλεια με την οποία ο Βρακάς εκτέλεσε τα καθήκοντά του.
Σημειώνεται πως εν γνώσει του παρέλειψε να βεβαιώσει αληθή γεγονότα που συνέβησαν ενώπιον του και αντιστρόφως. Συγκεκριμένα:
- Παρέλειψε να βεβαιώσει προπηλακισμούς, εξυβρίσεις και απειλές για παίκτες και μελη της αποστολής της ομάδας του Ολυμπιακού από οπαδούς της ΑΕΚ και δήθεν διαπιστευμένους, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο. Στέκεται στο γεγονός ότι τα ΜΑΤ επενέβησαν.
- Παρέλειψε να βεβαιώσει εισβολή οπαδών της ΑΕΚ στο γήπεδο, την παραμονή τους εκεί σε όλη την διάρκεια του αγώνα, προπηλακισμούς, ύβρεις και απειλές σε βάρος της αποστολής του Ολυμπιακού. Επίσης για απειλές και ύβρεις κατά την αποχώρηση της ομάδας στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του αγώνα.
- Βεβαίωσε ψευδώς ότι στην διάρκεια του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 55' ο Παναγόπουλος έλεγε ότι δεν είχε προκύψει πρόβλημα. Συμπληρώνεται πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε και πως από τον Ολυμπιακό διαπίστωσαν είσοδο ατόμων με διαπιστεύσεις ή χωρίς με ύβρεις και απειλές προς την ομάδα.
- Βεβαίωσε ψευδώς για ένταση της αποστολής του Ολυμπιακού με διαπιστευμένα άτομα που ήταν μπροστά από την φυσούνα ενώ όπως αναφέρεται από τον Ολυμπιακό και προκύπτει από το υλικό υπήρξε επίθεση και βιαιοπραγίες από οπαδούς της ΑΕΚ και σε Μοντέστο και σε μέλη της αποστολής της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
- Βεβαίωσε ψευδώς ότι στην διάρκεια της έντασης ο Μοντέστο κινήθηκε εναντίον του και τον ακούμπησε λέγοντάς του την φράση ότι τώρα θα δει τι θα πάθει.
- Παρέλειψε να βεβαιώσει τις φραστικές επιθέσεις από οπαδούς της ΑΕΚ προς τον Σάββα Θεοδωρίδη την ώρα που έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ αλλά και προς τον Κώστα Καραπαπά, τον Κούλη Δουρέκα αλλά και τον Τάκη Λεμονή στον χώρο των αποδυτηρίων.
- Βεβαίωσε ψευδώς ότι ερρίφθηκαν από οπαδούς της ΑΕΚ 4 κροτίδες και άναψαν 130 - 150 πυρσούς ενώ η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει 200 κροτίδες, 30 καπνογόνα και 190 φωτοβολίδες.
Σημειώνεται μετά πως ο Βρακάς συνδέεται με τον ΠΑΟΚ, που επιδιώκει με κάθε τρόπο την τιμωρία του Ολυμπιακού και προκύπτει από τις πρόσθετες παρεμβάσεις του. Αναφέρεται πως ο γιός του Γιώργος Βρακάς του Κωνσταντίνου παίζει στον ΠΑΟΚ με αριθμό δελτίου 1367565 και ότι ο ίδιος ο Βρακάς έχει στενές σχέσεις με στελέχη του ΠΑΟΚ. Προκύπτει και από δημοσιεύματα πως στηρίζει την πλευρά του Γραμμένου, που κατεβαίνει ως υποψήφιος με την στήριξη του ΠΑΟΚ. Ότι τίμησε τον Γραμμένο σε εκδήλωση, ότι πηγε σε παλαιότερη εκδήλωσή του σε ξενοδοχείο συμφερόντων του Σαββίδη και ότι ήταν στην αντιπροσωπεία του μαζί με τον Μάκη Γκαγκάτση σε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, κ. Τζώρτζογλου τον Οκτώβριο του 2016 στο Ηράκλειο. Ο Ολυμπιακός βάσει όλων αυτών ζητάει να γίνει δεκτή η καταγγελία του, να κληθεί σε απολογία ο Βρακάς, κάτι που ήδη έγινε δεκτό (σ.σ. από την Πειθαρχική για την κλήση σε απολογία) και να διαγραφεί από τους πίνακες. Την καταγγελία υπογράφει ο Γιάννης Βρέντζος.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα