Οι ελεύθεροι του Πλατανιά

Οι ελεύθεροι του Πλατανιά

bet365

Στα Χανιά έχουν πέντε ανοικτά «μέτωπα» και κανένα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «χαμένο» - Ας δούμε τα δεδομένα

Κολωνία – Βέρντερ Βρέμης με επιστροφή, αν ο καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο ματς (21+).

Στον Πλατανιά ξεκίνησαν να «τρέχουν» όλα τα ζητήματα και σταδιακά ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερα «ερωτηματικά» σε ότι αφορά τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι, καθώς τα «κεφάλαια» Μπανανά, Αποστολόπουλου, Γουνδουλάκη, Ντίνα έχουν «κλείσει» (ο Μανούσος είχε συμβόλαιο και δεν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία ποδοσφαιριστών). Ας τα δούμε.

*Οι Βάντερσον, Καρυπίδης είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. Και με τους τρεις παίκτες υπάρχουν προχωρημένες επαφές και άμεσα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.
*Με τον Σωτηρίου υπήρξε η πρώτη σχετική συζήτηση, αλλά δεν κατέληξε σε συμφωνία. Ομως αυτό δεν «μεταφράζεται» σε αποχώρηση του. Με τον 30χρονο γκολκίπερ υπάρχει διαφορά, όμως οι δύο πλευρές αναμένεται άμεσα να έχουν νέα συνάντηση.
*Το «κεφάλαιο» Μουνάφο θα ξεκαθαρίσει στα τέλη του μηνός. Ο Αργεντινός χαφ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνει στα Χανιά, όμως την ίδια στιγμή δείχνει να σκέφτεται την πιθανότητα επιστροφής του στην χώρα του ή να πάει στην Ισπανία. Ετσι ζήτησε μία μικρή διορία, όμως παράλληλα το ότι σκέφτεται σοβαρά να μείνει στην ομάδα, «σημαίνει»... πάρα πολλά.
*«Ανοικτό» είναι το τι μέλλει γενέσθαι γύρω από τον Μενδρινό. Η πρώτη κουβέντα έχει σε σχετικά καλό κλίμα, αλλά ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.
Το συμπέρασμα; Ας δούμε το ποσοστό παραμονής κάθε παίκτη, όπως προκύπτει από τα τωρινά δεδομένα.
ΠΑΙΚΤΗΣΠΟΣΟΣΤΟ
Βάντερσον99%
Καρυπίδης99%
Σωτηρίου50%
Μενδρινός50%
Μουνάφο35%

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα