Ο Ηρακλής πήρε πίσω τους έξι βαθμούς!

Ο Ηρακλής πήρε πίσω τους έξι βαθμούς!

Gazzetta team
Ο Ηρακλής πήρε πίσω τους έξι βαθμούς!

bet365

Ευχάριστα τα νέα για τον Ηρακλή καθώς πήρε πίσω τους έξι βαθμούς, όπως ανακοίνωσε η Super League και την δεδομένη χρονική στιγμή παραμένει... πολίτης Α΄ εθνικής!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Ηρακλής εξόφλησε τους δύο ποδοσφαιριστές Αντωνίου και Μπλέτσα και τελικά δεν χάνει τους έξι βαθμούς και παραμένει στην κατηγορία. Την ίδια ώρα βέβαια απειλείται με άλλη αφαίρεση βαθμών!

Η ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι επιστρέφονται έξι (6) βαθμοί στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 03/05/2017 δυνάμει σχετικής ανακοίνωσης της Super League και σύμφωνα με τις υπ΄αριθμ. 52/2017 & 53/2017 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω ολοσχερούς εξόφλησης των δικαιούχων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεωργίου Μπλέτσα και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα