Δύσκολες ώρες για την ΕΠΣ Κυκλάδων!

Gazzetta team
Δύσκολες ώρες για την ΕΠΣ Κυκλάδων!

bet365

Επιστολή με την οποία ενημερώνει την ΕΠΟ ότι εάν δεν λάβει επιχορήγηση ή οικονομική βοήθεια μέσα στον Μαϊο θα αναστείλει την λειτουργία της απέστειλε η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Με εξαίρεση μία έκτακτη βοήθεια που δόθηκε μετά από πρωτοβουλία Κουτσοκούμνη κοντά στις γιορτές εδώ και 2 χρόνια δεν έχει πάρει τίποτα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ανθρώπων της Ένωσης.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μάλιστα εστάλη σχετική επιστολή - τελεσίγραφο προς την ΕΠΟ για τα οικονομικά ζητήματα. Αναφέρει η ΕΠΣ Κυκλάδων ότι σε περίπτωση που δεν πάρει χρήματα μέσα στον Μάϊο θα προχωρήσει σε αναστολή της λειτουργίας της.

Οι αρχικές πληροφορίες επί τούτου προέκυψαν από το site Sportcyclades. Σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων στην Σύρο, συζητήθηκε η δεινή οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η Ένωση. Τα τελευταία χρόνια τα έξοδα (2500 - 3000 μισθοί - λειτουργικά έξοδα) να πληρώνονται από τις τσέπες των μελών της και ειδικά του ίδιου του προέδρου κ. Ειρηναίου Φρέρη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να παραμείνει λειτουργική η ΕΠΣΚ, έχει διαθέσει αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Η επόμενη κίνηση της ΕΠΣ Κυκλάδων θα είναι αντιπροσωπεία να μεταβεί στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου θα παραδώσει την σφραγίδα και τα κλειδιά, πράγμα που αυτομάτως σημαίνει αναστολή της λειτουργίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η άρνηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να χρηματοδοτήσει τα Final Four, όπως και η έλλειψη ορατής λύσης εύρεση πόρων. Επίσης λόγω της κατάστασης στην ΕΠΟ όπου υπάρχει ΠΔΕ και όχι μόνιμη διοίκηση είναι δύσκολη μία επιπρόσθετη οικονομική κίνηση από μέρους της.
 

Τελευταία Νέα