«Γκόμεζ και για Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Γκόμεζ και για Ολυμπιακό»

bet365

Γερμανικό δημοσίευμα εμπλέκει την ομάδα του Ολυμπιακού με τον φορ Μάριο Γκόμεζ, που έβαλε φέτος 15 γκολ με την φανέλα της Βόλσφμπουργκ.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Αγιαξ - Λυών (21+).

Στα 32 του χρόνια ο διεθνής φορ των Γερμανών παραμένει ένας ιδιαίτερα ακριβός παίκτης.

Ρεπορτάζ του γερμανικού Focus εμπλέκει και τον Ολυμπιακό για τον Μάριο Γκόμεζ, αναφέροντας πως τόσο ο πειραϊκός σύλλογος όσο και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας μπορεί να ασχοληθούν μαζί του. Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον της Μίλαν και άλλων ομάδων. Την χρονιά που τελείωσε ο Γκόμεζ έπιασε τον αριθμό των 15 τερμάτων σε 32 συμμετοχές με την Βόλφσμπουργκ. Οι γερμανικές πηγές μιλούν για την πρόθεσή του να είναι στην Εθνική για το Μουντιάλ του 2018 έχοντας ως στόχο να βρει μία ομάδα που να του ταιριάζει και να του δώσει άκρως πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Γκόμεζ έχει παίξει και σε Ιταλία και σε Τουρκία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα