Καθυστερήσεις και νέες απολύσεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Καθυστερήσεις και νέες απολύσεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Καθυστερήσεις και νέες απολύσεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

bet365

Τρεις μήνες απλήρωτοι «έκλεισαν» οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε το δεύτερο «κύμα» απολύσεων από την διοίκηση του «τριφυλλιού».

Ένα διόλου τιμητικό... ρεκόρ σημείωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η διοίκηση του «τριφυλιού» έχοντας ρίξει το βάρος στην αδειοδότηση και στο κλείσιμο των «τρυπών» για να μην προκύψει πρόβλημα με την άδεια, οφείλει τρεις μισθούς στους υπαλλήλους της εταιρίας, οι οποίοι συνεχίζουν να βάζουν «πλάτη» για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Από κει και πέρα, κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, είχαμε και νέες απολύσεις. Παρελθόν αποτέλεσαν οι Μπατσινίλας και Αλεξόπουλος από την ακαδημία και οι κυρίες Κωνσταντοπούλου, Καραγκούνη από τα γραφεία.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Τις επόμενες ημέρες, όπως όλα δείχνουν, θα έρθει και νέο κύμα απολύσεων αλλά και «απορροφήσεων» κάποιων υπαλλήλων στον ΣΚΑΪ. Το προσωπικό της ΠΑΕ αναμένεται να συρρικνωθεί, δημιουργώντας σοβαρά ερωτηματικά για το πως ένας σύλλογος όπως ο Παναθηναϊκός θα είναι σε θέση να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά με πολύ μικρό αριθμό στελεχών και παντελή έλλειψη ηγετικών φυσιογνωμιών εντός της εταιρίας.

Πάντως, πριν λίγες ημέρες οι ποδοσφαιριστές πληρώθηκαν ένα ποσό από τα οφειλόμενα που αποτελεί κομμάτι της δόσης του Φεβρουαρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα