Διπλό παραμονής για Πανελευσινιακό

Gazzetta team
Διπλό παραμονής για Πανελευσινιακό

bet365

Ο Πανελευσινιακός επικράτησε με 3-1 της Καλλονής εκτός έδρας, δείχνοντας αποφασισμένος να εξαντλήσει τις ελπίδες του για παραμονή στη Football League.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Ελευσίνας έφτασε τους 24 βαθμούς, παραμένοντας εντός της επικίνδυνης ζώνης. Στους 19 έμεινε η Καλλονή, που βαδίζει προς τη Γ' Εθνική.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με το Ζουλιώτη, με τον Πανελευσινιακό να ισοφαρίζει στο 44' με τέρμα του Κωνσταντινίδη. Στο 50ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-2 με σουτ εκτός περιοχής. Η ομάδα της Ελευσίνας έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Κασνέτση, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από ενέργεια του Κωνσταντινίδη.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα (36' Αποστόλου), Ευαγγελιδάκης, Μέγκαχεντ (55' Μέξης), Λίταινας, Γιουκαρής, Λαμπράκης, Σισέ, Σοφιάνης (68' Δικαιόπουλος).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκόμες, Τσίγκρος, Γραικός, Κολόκας, Ζέλιος (78' Μουστάκης), Κασνέτση (65' Σταματάκης), Σιλιγαρδάκης, Κωνσταντινίδης, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς (56' Δημόπουλος), Αγγελούδης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα