Νις - Παρί Σεν Ζερμέν 3-1

Gazzetta team
Νις - Παρί Σεν Ζερμέν 3-1

bet365

Η Νις κέρδισε με 3-1 την Παρί και ουσιαστικά χάρισε τον τίτλο στην Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η Παρί είχε το πιο δύσκολο ματς μέχρι το τέλος στη Νίκαια και ήθελε μόνο τη νίκη προκειμένου να έχει ελπίδες για τον τίτλο. Οι νισουά, όμως, έκαναν μεγάλη εμφάνιση, επιβλήθηκαν με 3-1 της Παρί και έδωσαν περιθώριο για δύο γκέλες στη Μονακό, που έχει πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους Παριζιάνους, μέχρι το τέλος.

Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες, όμως οι παίκτες του Φαβρ ήταν ψυχωμένοι και πήραν το προβάδισμα στο 26’ με ωραίο σουτ του Μπαλοτέλι εκτός περιοχής! Οι Παριζιάνοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν γρήγορα το σοκ και στο 48’ με γκολάρα του Περέιρα ήρθε το 2-0! Οι αγχωμένοι Παριζιάνοι βγήκαν στην επίθεση, κατάφεραν να μειώσουν στο 64’, όταν μετά την κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα, ο Μαρκίνιος έβαλε και το δικό του κεφάλι για το 2-1, έχασαν καλές ευκαιρίες στα επόμενα λεπτά, όμως οι νισουά ήταν πιο αποφασισμένοι. Κράτησαν το 2-1 και στις καθυστερήσεις ο Τάσος Δώνης, που είχε περάσει στο ματς στο 75’, έκανε το τελικό 3-1! Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες (90' Μότα, 90+3' Ντι Μαρία), ενώ οι νισουά μείωσαν τη διαφορά από την Παρί στο -3, όμως έχουν πολύ χειρότερη διαφορά τερμάτων και ελάχιστες πιθανότητες για τη δεύτερη θέση, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα