Δεν έχασε λεπτό ο Κυριακίδης στον Παναιτωλικό!

Δεν έχασε λεπτό ο Κυριακίδης στον Παναιτωλικό!

bet365

Για άλλη μια σεζόν ο Δημήτρης Κυριακίδης είναι ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναιτωλικού, ενώ είναι ο μόνος «κυανοκίτρινος» που δεν έχασε λεπτό σε όλη την σεζόν!

Το κοντέρ για τον έμπειρο πορτιέρο μετά και την λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό έγραψε 2830 λεπτά κάτι που σημαίνει ότι ήταν βασικός κι αναντικατάστατος και στα 30 ματς πρωταθλήματος για τον Παναιτωλικό. Μέχρι την περασμένη αγωνιστική (29η) το ίδιο ρεκόρ είχε και ο Γιώργος Κούσας, αλλά κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ο Μάκης Χάβος τον κράτησε στον πάγκο.

Γουότφορντ - Λίβερπουλ με επιστροφή, αν ο Κουτίνιο σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Πάντως η σεζόν που ολοκληρώθηκε μπορεί να μην ήταν η καλύτερη για τον Παναιτωλικό, όμως σίγουρα ήταν εξαιρετική για τον Κυριακίδη αφού εξαργύρωσε τις σπουδαίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με τις κλήσεις του στην εθνική Ελλάδος από τον Μίκαλ Σκίμπε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα