Πέδρο Ενρίκε: «Να φέρουμε το κύπελλο»!

Πέδρο Ενρίκε: «Να φέρουμε το κύπελλο»!

Πέδρο Ενρίκε: «Να φέρουμε το κύπελλο»!

bet365

Ο Πέδρο Ενρίκε αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, αλλά όλες οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου επικεντρώθηκαν στο μεγάλο τελικό της 6ης Μαίου κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Ενρίκε ξέρει ένα πράγμα και δεν το κρύβει: «Είμαστε πανέτοιμοι. Έχουμε όρεξη για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο και να φέρουμε το κύπελλο για τον ΠΑΟΚ», σχολίασε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που δεν στάθηκε στο ποιος θα αγωνιστεί στον τελικό του Σαββάτου. «Οποιοσδήποτε και να παίξει», είπε, «η ποιότητα περισσεύει στο ρόστερ της ομάδας. Ακόμη και σήμερα που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές έδειξε ότι το επίπεδο είναι εξαιρετικό, ότι υπάρχουν καλοί παίκτες με πολλές παραστάσεις. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Ο ίδιος θεωρεί σύμπτωση, το γεγονός ότι έχει κάνει τα καλύτερα παιχνίδια του στην Τούμπα. «Σίγουρα στα εντός έδρας παιχνίδια βοηθάει και ο κόσμος, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα με κάθε τρόπο, με μια καλή πάσα, με ένα κλέψιμο με ένα γκολ. Απλά είναι τύχη. Η διάθεση είναι ίδια. Η συγκέντρωση και η προετοιμασία που ακολουθώ είναι ακριβώς ίδια και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια», απάντησε ο Πέδρο Ενρίκε.

Τέλος, όσον αφορά, τον αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα σχολίασε: «Εμείς κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα και δύσκολα στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα η εμφάνιση μας ήταν καλή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και με αυτό τον τρόπο ήρθε αυτό το εύκολο αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα