Ρόμα – Λάτσιο 1-3

Κώστας Ζάλιαρης
Ρόμα – Λάτσιο 1-3

bet365

Η Λάτσιο λίγο καιρό αφότου απέκλεισε τη Ρόμα και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου, επιβλήθηκε 3-1 στο ντέρμπι της Αιώνιας πόλης για τη Serie Α και έσπρωξε ακόμα περισσότερο τον τίτλο στη Γιουβέντους!

Σαν να έδινε το σύνθημα στους υπόλοιπους ο Θωμάς Στρακόσια στην εστία της Λάτσιο όταν στα πρώτα λεπτά του μεγάλου ντέρμπι αντέδρασε πολύ σωστά και ψύχραιμα σε ευκαιρίες από τους Τζέκο και Σάλαχ οι οποίοι προσπάθησαν να βάλουν από νωρίς μπροστά τη Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» κυριάρχησαν στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως, στο 12', ο Κεϊτά Μπαλντέ με αριστερό σουτ που πέρασε κάτω από τα πόδια του Έμερσον νίκησε τον Σέζνι για το 1-0 της Λάτσιο κόντρα στη ροή του αγώνα! Οι τυπικά γηπεδούχοι «πάγωσαν» με την αρνητική, για εκείνους, εξέλιξη στο ματς, άργησαν να ξαναπάρουν τη μπάλα και να φτιάξουν παιχνίδι, ο σκόρερ της ομάδας του Ιντσάγκι αποτελούσε απειλή για την άμυνα της Ρόμα, με τον Παρόλο όμως να είναι εκείνος που είχε ένα καλό σουτ το οποίο απομάκρυνε ο Σέζνι στη δεύτερη πολύ καλή στιγμή για τους «λατσιάλι» στο ματς, μέχρι να έρθει η ισοφάριση. Ο Στρόοτμαν έπεσε μόνος του εκμεταλλευόμενος τον τρόπο που έβαλε το πόδι ο Γουάλας και στο 45' ο Ντε Ρόσι εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα για το 1-1.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Όπως συνέβη στο πρώτο μέρος, έτσι και στην επανάληψη, η Ρόμα είχε την πρώτη εξαιρετική ευκαιρία για γκολ, όμως αυτή που το πέτυχε ήταν η Λάτσιο! Ο Στρακόσια με τρομερή απόκρουση σε μονοκόματο πλασέ του Τζέκο από θέση βολής έπειτα από γύρισμα του Σάλαχ κράτησε όρθια την ομάδα του, για να δει στο 50' τον Μπάστα με αριστερό σουτ που κόντραρε στον Φάτζιο, να σκοράρει για το 2-1 υπέρ των τυπικά φιλοξενούμενων! Οι «τζιαλορόσι» κοιμήθηκαν ξανά μετά το γκολ που δέχθηκαν, όπως το έκαναν και στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Ιντσάγκι ήταν αρκετά πιο δραστήριοι και ο τρόπος που πήγαιναν πάνω στη μπάλα ήταν ικανός να κάνει τη διαφορά στο αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ο Τότι πέρασε στη θέση του Ντε Ρόσι στο 73' στο τελευταίο του, κατά πάσα πιθανότητα, ντέρμπι της Ρώμης, το σύνολο του Σπαλέτι ανέβηκε αρκετά, με αποτέλεσμα να μείνουν κενοί χώροι στην άμυνα. Ο Σέζνι στο 82' είπε «όχι» με το πόδι σε τρομερή ευκαιρία από τον Φελίπε Άντερσον, όμως στο 85' ο Κεϊτά Μπαλντέ δεν συγχώρησε όταν πήρε την ασίστ από τον Λούλιτς για το εύκολο και τελικό 3-1! Με δέκα έκλεισε το ματς η Ρόμα λόγω αποβολής του Ρούντιγκερ για άσχημο χτύπημα στον Τζόρτζεβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα