Η ώρα της κρίσης

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η ώρα της κρίσης

bet365

Η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, τα ντέρμπι δεν σταματάνε σε όλη την Ευρώπη και ο γεροΓιοβάισα πάντα βρίσκει ευκαιρίες στο στοίχημα.

Ντόμπρι τζεν αξιότιμοι αναγνώστες. Πάει ο χειμώνας τελείωσε και η μέρα εδώ έχει μεγαλώσει επικίνδυνα. Σε σημείο που να μην μπορώ να κοιμηθώ καλά. Τι να κάνω ο άνθρωπος, γέμισα τις ώρες μου με στοίχημα. Διάβασα, θυμήθηκε τις βόλτες μου μέσα από κάτι ομιχλώδη πάρκα μέχρι να φτάσω από τη στάση του μετρό στο Highbury στο Λονδίνο πριν καμιά 15ετία για πάρω αυτόγραφο από το Σολ Κάμπελ και ετοιμάζομαι για το ντέρμπι της αγγλικής πρωτεύουσας.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Εβερτον - Τσέλσι (21+).

Η Τότεναμ κάνει πράγματα και θαύματα και φέτος και ειδικά εντός έδρας. Έχω χάσει το μέτρημα με το πόσα ματς έχει φτάσει το αήττητο, όμως δεν το έχω χάσει στα πόσα παιχνίδια δεν έχει χάσει από την Άρσεναλ. Πέντε αναγνώστη μου με τον Ποκετίνο στον πάγκο του, κάτι που κανένας δεν είχε καταφέρει στο ξεκίνημα της καριέρας του στον πάγκο των Spurs. Στο 1.85 θα βρεις το άσο. Κράτα ότι στα 22 από τα 23 τελευταία τους παιχνίδια στο White Hart Lane οι κανονιέρηδες βρήκαν δίχτυα και μαζί το G/G του 1.50. Υπάρχει και αυτός ο... τυφώνας Κέιν, που έχει πετύχει γκολ και στα 4 τελευταία ντέρμπι.

Εχουμε και άλλες ματσάρες στην Premier League. Το θαύμα της Ισλανδίας το απολαύσαμε όλοι στο Euro και ο Σίγκουρντσον ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Ο μεσοεπιθετικός της Σουόνσι έχει σκοράρει και στις 2 τελευταίες επισκέψεις του στο Old Trafford και αξίζει της προσοχής μας.

Από εκεί και πέρα η Έβερτον έχει εξαιρετική παράδοση τελευταία με την Τσέλσι στο Goodison Park με 5 νίκες στα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Ο άσος είναι στο 3.80 και η διπλή ευκαιρία 1Χ στο 1.80. Εδώ υπάρχει και ένα παράδοξο. Ο Λουκάκου δεν έχει σκοράρει σε κανένα παιχνίδι απέναντι στην πρώην του ομάδα! Ο Βέλγος, όμως, έχει σκοράρει και στα 9 φετινά εντός έδρας παιχνίδια των ζαχαρωτών (14 γκολ) και κάποια στιγμή θα τη σπάσει την κατάρα. Το βαρύ πυροβολικό της αντίπαλης ομάδας, πάντως, τα πηγαίνει μια χαρά. Ο Ντιέγκο Κόστα έχει ξαβαβρεί τον εαυτό του και μετράει 4 γκολ στα 4 τελευταία ματς με αντίπαλο την Έβερτον. Μιας και μιλάμε για επιθετικές ομάδες, δεν ξεχνάμε ποτέ το G/G, που πληρώνει 1.65.

Άφησα την αγαπημένη μου Ιταλία για το τέλος αναγνώστη μου. Πόσα και πόσα ταξίδια στην πιο ερωτική (ως γνωστόν δεν γουστάρω τους Γάλλους να τους βάλω από πάνω) χώρα του κόσμου. Στην Ρώμη, λοιπόν, έχουμε το πιο καυτό ντέρμπι. Δεν είναι τυχαίο ότι στα 11 τελευταία ματς μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο είχαμε 7 κόκκινες! Το κρατάμε, το παίζουμε και προχωράμε. Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, τρέχουν εξαιρετικό σερί 4 νικών απέναντι στους λατσιάλι και θα βρείτε τον άσο στο 1.833. Σε όλες αυτές τις νίκες, μάλιστα, κατάφεραν να πετύχουν 2+ γκολ και το over 1,5 για την Ρόμα τιμάται στο 1.55. Από εκεί και πέρα υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ξεφύγει πολύ το σκορ, όπως έχει συμβεί στα 6 από τα 8 τελευταία ντέρμπι, στα οποία είχαμε under 3,5, επιλογή που πληρώνει 1.666.

Θα κλείσω με το ματς του Μιλάνου. Εκεί όπου η Ίντερ υποδέχεται τη Νάπολι. Εδώ έχουμε αντικρουόμενη εικόνα. Ναι μεν η Νάπολι δεν έχει χάσει από την Ίντερ στα 7 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, όμως από την άλλη έχει κερδίσει μόλις 1 φορά στα 13 τελευταία της ταξίδια στον ιταλικό βορρά. Οι ναπολιτάνοι κυνηγάνε κάτι ιστορικό, καθώς έχοντας κερδίσει την Μίλαν εκτός έδρας νωρίτερα στη σεζόν, ετοιμάζονται να κάνουν το... νταμπλ στο Μιλάνο για πρώτη φορά από το 1932-33... Θα τα καταφέρουν; Ελα μου ντε. Η ισοπαλία, όμως, στο 3.60 σίγουρα δεν με αφήνει αδιάφορο. Καλύτερα βλέπω το over του 1.50, που έχει έρθει στα 6 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδι με γηπεδούχο την Ίντερ.

Αυτά αναγνώστη μου από μένα, γιατί θα πρέπει να πάω καμιά βόλτα να φάω μπλίνι και να πάρω δυνάμεις, γιατί η μέρα σήμερα προσφέρεται για ποδόσφαιρο από τι πρωί μέχρι το βράδυ. Να σβιάζι που λέμε και εδώ στα βόρεια, κάτι σαν το «είμαστε σε επαφή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα