Ενρίκε: «Δείξαμε την δύναμη της Τούμπας»

Ενρίκε: «Δείξαμε την δύναμη της Τούμπας»

Gazzetta team
Ενρίκε: «Δείξαμε την δύναμη της Τούμπας»

bet365

Στην ώθηση που έδωσε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην ομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Πέδρο Ενρίκε.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν μια "καυτή" βραδιά, γεμάτη άγχος, ο κόσμος είχε υψηλές προσδοκίες,και σε άλλα ματς είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας, όμως σε αυτό ήταν ακόμη πιο εκδηλωτικός, ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά, ψάχναμε ένα δύσκολο αποτέλεσμα, καταφέραμε να νικήσουμε με 4-0 μια ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός,θυμάμαι πως πριν από 2 εβδομάδες είχαμε νικήσει και πάλι τον Παναθηναϊκό κι όλοι είχαν πει πως ο αντίπαλος δεν είχε τους βασικούς παίκτες του,σε αυτό τον αγώνα κι οι δύο ομάδες παραταχθήκαμε με ό,τι καλύτερο διαθέτουμε, για ακόμη μια φορά δείξαμε τη δύναμή μας στην Τούμπα, είμαστε έτοιμοι για τον τελικό.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Εβερτον - Τσέλσι (21+).

Όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, το ματς ήταν 2-0 υπέρ μας, ο προπονητής μου ζήτησε να παραμείνω συγκεντρωμένος, δεν έπρεπε να μπερδέψω το υψηλό κίνητρο με τη βιασύνη, όταν πάτησα χορτάρι ένιωσα σαν να αντλώ μια τεράστια πηγή ενέργειας, όπως κι ο Μπίσεσβαρ,ήδη από τα πρώτα 5 λεπτά είχα μπει για τα καλά στο πνεύμα του αγώνα, όταν πετύχαμε το τρίτο γκολ, όλοι οι παίκτες είχαμε την πεποίθηση πως μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλες φορές, νιώθαμε καλά, ο Παναθηναϊκός δεν είχε τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου,τελειώσαμε το παιχνίδι και το είχαμε υπό τον πλήρη έλεγχό μας.

Ο τελικός δεν είναι το ίδιο ματς με το 3-0 του πρωταθλήματος, είχαμε δεχθεί το πρώτο γκολ από την ΑΕΚ στο πρώτο λεπτό, ήταν δύσκολο ματς για εμάς, είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος μείναμε με 10 παίκτες, ήταν μια δύσκολη ημέρα για εμάς, η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση, απέκλεισε τον Ολυμπιακό, θα είναι δύσκολος ο τελικός, και για τις δύο ομάδες,έχουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Είμαστε επαγγελματίες, έχουμε μεγάλη διάθεση, πρέπει να προσέξουμε το παιχνίδι. Θεωρητικά υπάρχουν εύκολα ματς, όμως στην πράξη κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε ποιοτικούς παίκτες οι οποίοι κάνουν τη διαφορά και ο προπονητής δίνει ευκαιρία σε όλο το δυναμικό ώστε να είμαστε σ' ετοιμότητα. Είμαστε πολύ δυνατοί με πολλές λύσεις. Πρέπει να κερδίσουμε το τελευταίο ματς στην Τούμπα. Στην έδρα μας πρέπει να είμαστε πάντα σοβαροί«.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα