Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα 0-3

Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα 0-3

bet365

Δυο... δώρα στον Σουάρες και μια μαγική ασίστ του Μέσι έκριναν το ντέρμπι της Βαρκελώνης, με τη Μπαρτσελόνα να επικρατεί 3-0 της Εσπανιόλ και να περνά στην κορυφή, αλλά με ματς περισσότερο!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Και το... κυνήγι συνεχίζεται! Η Μπαρτσελόνα πέρασε από την έδρα της Εσπανιόλ, επικράτησε 3-0 της μισητής συμπολίτισσας και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Καταλανοί ισοβαθμούν με τη Ρεάλ, έχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία, αλλά κι ένα ματς περισσότερο! Η κατάρα για τους γηπεδούχους συνεχίστηκε, αφού δεν έχουν κερδίσει τη Μπάρτσα στα 16 τελευταία ντέρμπι (13 ήττες) στη La Liga. Eξαιρετική η ομάδα του Φλόρες στο α' μέρος, ωστόσο κατέρρευσε στην επανάληψη. Δυο γκολ ο Σουάρες, μαγική ασίστ ο Μέσι.

Πολύ κακό α' μέρος με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, σκληρά μαρκαρίσματα, αρκετά φάουλ και την Εσπανιόλ να έχει πάει ακριβώς εκεί που θέλει το ματς. Ο Νεϊμάρ μπορεί να επέστρεψε, ωστόσο ήταν εγκλωβισμένος, όπως και οι Μέσι Σουάρες. Μπορεί η κατοχή να έκλεισε για τους φιλοξενούμενους στο 71%, ωστόσο δεν μπόρεσαν να φανούν όσο ήθελαν απειλητικοί για την εστία του Λόπεθ. Ενα σουτ του Νεϊμάρ στο 12ο λεπτό βρήκε στο σώμα του Νταβίδ Λόπεθ και μια κεφαλιά του Ρομπέρτο στο 40' κατέληξε άουτ. Αντίθετα, η ομάδα του Κίκε Φλόρες παρουσιάστηκε άψογα στημένη και αν ο Χουράδο στο 5ο λεπτό δεν αστοχούσε στο μεγάλο τετ α τετ τότε θα μπορούσε να έχει το πάνω χέρι στο ματς. Πίεση ψηλά, σκληρό παιχνίδι και κλειστούς διαδρόμους από τους γηπεδούχους που αμύνθηκαν εντυπωσιακά εφαρμόζοντας απόλυτα το πλάνο του Φλόρες.

Ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε σχεδόν με το... καλημέρα του β' μέρος. Η Μπαρτσελόνα άρχισε την πίεση στο κέντρο, ο Χουράδο έκανε τραγικό γύρισμα προς την εστία, ο Σουάρες πήρε την... ασίστ και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0. Ηταν το 25ο γκολ του Ουρουγουανού στη φετινή La Liga, αλλά και η 12η φορά που ανοίγει το σκορ, κάτι που δεν έχει πετύχει άλλος στο πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα πήρε αυτό που ήθελε, η Εσπανιόλ ανοίχτηκε και το έργο των φιλοξενούμενων έγινε πιο εύκολο. Ο Νεϊμάρ ήταν κινητικός, είχε εμπνεύσεις, αλλά όχι και γκολ, αφού στο 60’ στο σουτ που επιχείρησε έδιωξε εντυπωσιακά ο Λόπεθ. Ο Τερ Στέγκεν ήταν εκεί όταν χρειάστηκε στο σουτ του Πέρες και ο Μέσι έκανε αυτό που μόνο εκείνος ξέρει. Στο 76’ ξεκίνησε κούρσα σχεδόν από το κέντρο, έφτασε στην αντίπαλη εστία και τη σωστή στιγμή έδωσε στον Ράκιτιτς. Ο Κροάτης με υπέροχο πλασέ πέτυχε το 2-0 και κάπου εκεί όλα τελείωσαν! Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν αρνήθηκαν ακόμα ένα δώρο της άμυνας της Εσπανιόλ. Στο 87’ ο Μαρτίν έκανε γκάφα, ο Σουάρες βρέθηκε ξανά στη σωστή θέση και διαμόρφωσε το 3-0!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα