Ρομαό: «Είμαι ευτυχισμένος γι' αυτό έδειξα τη φανέλα»

Ρομαό: «Είμαι ευτυχισμένος γι' αυτό έδειξα τη φανέλα»

Gazzetta team
Ρομαό: «Είμαι ευτυχισμένος γι' αυτό έδειξα τη φανέλα»

bet365

Ο Γάλλος μέσος μίλησε για τον πανηγυρισμό του στο Κύπελλο αλλά και για την φετινή χρονιά της ομάδας και του ίδιου.

Τον είδαμε περισσότερο στο δεύτερο μισό της σεζόν. Οταν και πωλήθηκε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας. Ο Ρομαό σκόραρε στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της Nova για τον πανηγυρισμό του:

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Κρατάμε ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είχαμε πολύ καλή απόδοση, σε σχέση με το πρώτο ματς που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Πήγαμε λοιπόν εκεί για να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι έδειξε το σήμα του Ολυμπιακού και το τι σημαίνει για αυτόν ο σύλλογος:
«Βρίσκομαι εδώ και ένα χρόνο περίπου στον Ολυμπιακό και ο λόγος που έδειξα το σήμα της ομάδας είναι για να δείξω το πόσο ευτυχισμένος και ικανοποιημένος είμαι από το τη χρονιά αυτή».

Για τον απολογισμό του για τη σεζόν:
«Ξεκίνησε δύσκολα γιατί τους πρώτους μήνες έπαιζα λίγο, όμως στη συνέχεια επέμεινα γιατί ήθελα να δείξω ότι μπορώ να παίξει, ότι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα και να είμαι καλύτερος».

Για το κίνητρο των παικτών στο ματς με τον Παναιτωλικό:
«Θα δείξουμε ότι είμαστε επαγγελματίες, πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό για μας να τελειώσουμε με μια νίκη εκτός έδρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα