Επεσε η Σάντερλαντ, ανάσα η Χαλ (vid)

Gazzetta team
Επεσε η Σάντερλαντ, ανάσα η Χαλ (vid)

bet365

Το θαύμα δεν έγινε φέτος και η Σάντερλαντ μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 από τη Μπόρνμουθ υποβιβάστηκε στην Championship. Βαθμό - χρυσάφι στο Σεντ Μέρις η Χαλ, νέα νίκη για τη Λέστερ.

Η 10ετής παραμονή της Σάντερλαντ στην Premier League τελείωσε και μαθηματικά ύστερα από την ήττα από την Μπόρνμουθ (0-1) στο Stadium of Light. Το αποτελέσμα αυτό σε συνδυασμό με το βαθμό που πήρε η Χαλ στην έδρα της Σαουθάμπτον σημαίνει ότι η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες απέχει 14 βαθμούς από την παραμονή με 4 αγώνες να απομένουν. Ο Τζοσουά Κινγκ είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος όμως στο φινάλε του αγώνα έκανε τη ζημιά στην Σάντερλαντ σκοράροντας από κοντά μετά την πάσα του Ράιαν Φρέιζερ για το 0-1 που καταδίκασε τις Μαύρες Γάτες σε υποβιβασμό. Αυτή είναι η 4η φορά που η Σάντερλαντ αποχαιρετά τη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου...

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ήρωας Γιακούποβιτς
Η Χαλ πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στο Σαουθάμπτον, με τον Γιακούποβιτς να αποκρούει το πέναλτι του Τάντιτς στο τέλος και να κρατάει το 0-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 7’ με τον Νιάς. Οι γηπεδούχοι έκαναν αγγαρεία και έπρεπε να φτάσουμε στο 79’ για να δούμε την πρώτη τους ευκαιρία με τον Τάντιτς, όμως οι παίκτες του Σίλβα δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το κόμπλεξ που έχουν δείξει εκτός έδρας και να φτάσουν στο γκολ. Παραλίγο, μάλιστα, να χάσουν τα πάντα, όταν στις καθυστερήσεις η Σαουθάμπτον κέρδισε πέναλτι, όμως ο Γιακούποβιτς είπε «όχι» στον Τάντιτς.

«Καθάρισε» με Βάρντι
H Σάντερλαντ έπεσε, αλλά η Λέστερ θα είναι και την επόμενη σεζόν στην Premier League! Οι Αλεπούδες επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας της Γουέστ Μπρομ, με τον Βάρντι να είναι ο παίκτης - κλειδί για τους πρωταθλητές. Με τον Σέξπηρ στον πάγκο της η Λέστερ άφησε πίσω της τους μπελάδες υποβιβασμού και εξασφάλισε την παραμονή. Οσο για τη Μπρομ, δε σκόραρε σε πέμπτο διαδοχικό ματς, αρνητικό ρεκόρ της στην PL. Πολύ κακό ματς, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη καλή φάση, αλλά ο Σμάιχελ νίκησε τον Σαντλί. Στο 43' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκο. Ο Οκαζάκι με ωραία ενέργεια μοίρασε στον Βάρντι, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το 1-0. Καλύτερο το β' μέρος, με τον Ιάπωνα, αλλά και τον Μαχρέζ να χάνουν ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα.

Ισοπαλία με σούπερ Αντριαν!
Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Στόουκ και Γουέστ Χαμ στο Μπριτάνια, σε ματς χωρίς ρυθμό και πολλές φάσεις. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην κέρδισαν, ωστόσο ο Χιουζ συνεχίζει το αήττητο κόντρα στους Λονδρέζους με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η Στόουκ απείλησε νωρίς με τον Γκλεν Τζόνσον, ενώ η απάντηση της Γουέστ Χαμ ήρθε με ένα ωραία σουτ του Καλέρι. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο β' μέρος, μπήκαν πιο δυνατά, αλλά τόσο ο Αλεν όσο και ο Σακίρι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Αντριαν. Ο Μπεραχίνο στο 60' δεν κατάφερε να σπάσει την... κατάρα (χωρίς γκολ για 1657 λεπτά), αφού νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Αντριαν στο 74' σε προσπάθεια του Αρναούτοβιτς

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα