Πρωταθλητής στην Κ15 ο ΠΑΟΚ! (pics, vid)

Gazzetta team
Πρωταθλητής στην Κ15 ο ΠΑΟΚ! (pics, vid)

bet365

Στην... ρουλέτα των πέναλτι η μπίλια έκατσε στο «ασπρόμαυρο». Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος στην Κ15 καθώς επικράτησε με 7-6 του Ολυμπιακού (1-1 καν. αγώνας).

To παιχνίδι ήταν εξαιρετικό και φάνηκε η σπουδαία δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής και των δύο συλλόγων. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που από νωρίς πήρε το... κεφάλι στο σκορ καθώς στο 28' ο Αλτιντζής έκανε το 1-0. Η εικόνα του αγώνα έδειχνε ότι ο Δικέφαλος θα ήταν αυτός που θα κατακτούσε τον τίτλο από την κανονική διάρκεια του.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Τελικα στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Τόλιος ήταν αυτός που σκόραρε για τον Ολυμπιακό σε 1-1 κι έστειλε το ματς και την... κούπα στα πέναλτι. Εκεί οι εκτελέσεις όλων ήταν εξαιρετικές. Τελικά ο λυτρωτής των ερυθρόλευκων» Τόλιος ήταν και μοιραίος στα πέναλτι αφού το δικό του έπιασε ο κίπερ του ΠΑΟΚ Μπαλωμένος και με 7-6 έδωσε το πρωτάθλημα στους Θεσσαλονικείς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα