Πρόβλημα με Γιάκο της τελευταίας στιγμής

Gazzetta team
Πρόβλημα με Γιάκο της τελευταίας στιγμής

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τον Πετράκη να συμπληρώνει οριακά 18αδα.

Ακόμα ένα πρόβλημα για τον Γιάννη Πετράκη λίγο πριν τελειώσει η σεζόν. Πιο συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Γιάκος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και γλίτωσε τα χειρότερα όπως ο συμπαίκτης του Σκόνδρας (οστικό οίδημα στο ίδιο σημείο με αποτέλεσμα να έχει μείνει εδώ και εβδομάδες εκτός δράσης) αλλά θα είναι εκτός αποστολής.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Οπως όλα δείχνουν ο Ελληνας μεσοεπιθετικός θα είναι έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Στα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ ο Γιάννης Πετράκης με το... ζόρι συμπλήρωσε 18αδα και αυτή απαρτίζεται από τους: Ακόστα, Ζάιρο, Μασούρα, Γαρουφαλιά, Κούτρη, Κοζορώνη, Κοροβέση, Λίλα, Μιχαήλ, Νικολιά, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Ναδάλες, Βιδάλ, Καρανίκα, Μαυροπάνο, Μπουκουβάλα και Μαμπούλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα