Τα δεδομένα για Μύγα

Γιώργος Ντυμένος
Τα δεδομένα για Μύγα

bet365

Για τον 23χρονο μπακ του Παναιτωλικού υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς, όχι όμως πρόταση
Το όνομα του Γιώργου Μύγα βρίσκεται εδώ και καιρό στο προσκήνιο και γύρω από την περίπτωσή του «ακούγονται» πολλά. Ας δούμε τα δεδομένα γύρω από τον 23χρονο δεξιό μπακ. Καταρχήν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και δεν μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, όπως κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Πριμέρα Ντιβιζιόν, Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Την ίδια στιγμή φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ελλάδας, όχι όμως και πρόταση ή προχωρημένες επαφές, όπως κατά καιρούς αναφέρεται. Στο μέλλον ενδέχεται και να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς σε αυτά τα ζητήματα τα δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή, επί του παρόντος όμως δεν υφίσταται κάτι σχετικό. Αντίθετα υπάρχει μία πληροφορία που κάνει λόγο πως πιο «ζεστά» στην περίπτωση του νεαρού άσου έχει μπει μία ομάδα που δεν έχει «ακουστεί» από πουθενά. Αρα ενδέχεται το καλοκαίρι να είναι «θερμό» γύρω από το μέλλον του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα