Σιμόες: «Δείξτε σεβασμό στον Αλμέιδα»!

Σιμόες: «Δείξτε σεβασμό στον Αλμέιδα»!

Gazzetta team
Σιμόες: «Δείξτε σεβασμό στον Αλμέιδα»!

bet365

Με μήνυμα του στο instagram ο Αντρέ Σιμόες έστειλε μήνυμα προς όλους για τον Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος έπαιξε και... τερματοφύλακας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος φορ δεν έχει καταφέρει, για διάφορους λόγους, να αποδείξει ως τώρα την πραγματική του αξία στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να πάει ο καθένας στο άλλο άκρο και να ισοπεδώνει τα πάντα. Και αυτό ήταν που ήθελε να τονίσει, με το μήνυμα του στο instagram, ο Σιμόες, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία από την στιγμή που ο Αλμέιδα έβαζε τα γάντια για να αναλάνει καθήκοντα... τερματοφύλακα στα τελευταία λεπτά της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σιμόες.

«Για όλους εσάς που το νομίζετε, δεν υπάρχει τίποτα αστείο σε αυτή τη φωτογραφία. Θα σας πω εγώ τι είδα. Είδα μία ομάδα με δέκα παίκτες και χωρίς τερματοφύλακα στα δύο τελευταία λεπτά. Κι έναν παίκτη που έχει κάνει θυσίες και διαθέτει το θάρρος όλου του κόσμου. Αυτό σημαίνει προσωπικότητα. Αυτό σημαίνει ηγεσία.

Όταν όλα ήταν σε κίνδυνο, πήρε την μεγαλύτερη ευθύνη, πήγε κάτω απ' τα γκολπόστ και θυσίασε τον εαυτό του για την ομάδα. Επομένως, σταματήστε να κάνετε κριτική για λίγο και δείξτε περισσότερο σεβασμό!!! Αυτό είναι πάθος, αυτό είναι ομάδα, αυτό είναι η ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα