Διπλό κι έφυγε για Αμστερνταμ!

Διπλό κι έφυγε για Αμστερνταμ!

Gazzetta team
Διπλό κι έφυγε για Αμστερνταμ!

bet365

Η Λυών πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ανζέ, επικράτησε 2-1 και πάει αεράτη στο Αμστερνταμ για τον ημιτελικό με τον Αγιαξ. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Τολισό.

Το μυαλό... δεν ήταν στο Αμστερνταμ, η Λυών ήταν σοβαρή, επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Ανζέ. Ετσι, βρέθηκε στην 4η θέση και ουσιαστικά εξασφάλισε την έξοδο της στο Europa League. Βέβαια, τα χαμόγελα πάγωσαν στο 76ο λεπτό κι έπειτα το δολοφονικό τάκλιν του Πάβλοβιτς στον Τολισό. Ο ηγέτης της Λυών αποχώρησε με φορείο και εκφράζονται φόβοι για σοβαρό τραυματισμό. Οσο για τη γηπεδούχο... έμεινε στην ιστορική πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου (για πρώτη φορά από το 1957). Η Λυών ήταν ουσιαστική και προηγήθηκε χάρη στα γκολ του Βαλμπουενά στο 17' και του Φεκίρ στο 41'. Με τέρμα του Ν'Ντόι στο 49' η Ανζέ μπήκε στο ματς, ενώ στο 74' είχε μεγάλη ευκαιρία, αλλά η προσπάθεια του Εκαμπί βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα