«Πρώτα κουβέντα με τον πρόεδρο»

Gazzetta team
«Πρώτα κουβέντα με τον πρόεδρο»

bet365

Για το μέλλον του στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και για τη σεζόν που ολοκληρώνεται μίλησε ο Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός των Γιαννιωτών φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4, ξεκαθαρίζοντας πως θα συζητήσει με τον πρόεδρο και μετά θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Ταυτόχρονα ανέφερε πως θα ήταν τιμητικό για εκείνον να εργαστεί σε κάποια μεγάλη ομάδα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για το αν θα παραμείνει στον ΠΑΣ: «Είναι αρχή μου ως προπονητής να κάνω πάντα μια κουβέντα με την ομάδα. Ο ΠΑΣ είναι μια πολύ σημαντική ομάδα για εμένα, καθώς που έδωσε ένα σκαλοπάτι και έδειξε πως μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Θα κάνω μια κουβέντα με τον πρόεδρο και θα μιλήσουμε για τα επόμενα βήματα, όποια και αν είναι αυτά».

Για τις δυσκολίες που πέρασε ο ΠΑΣ: «Η ομάδα ήταν σε πολύ δύσκολη θέση λόγω αδειοδότησης. Τα τελευταία χρόνια που είμαι εγώ εδώ έφυγαν 10-11 παίκτες ενδεκάδας. Τα παιδιά έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα που άλλαξε επίπεδο. Χρειάζεται προσπάθεια για την επόμενη μέρα καθώς του χρόνου θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα όπου πέφτουν τέσσερις ομάδες. Θέλει σύνεση και ωριμότητα για να μείνει η ομάδα στο επίπεδο που είναι και να πάει για το κάτι παραπάνω».

Για το αν θέλει να πάει σε κάποια μεγάλη ομάδα: «Θα μου ήταν ευχάριστο να δουλέψω σε μια πιο μεγάλη ομάδα. Δείχνω μέσα από τη δουλειά μου τι μπορώ να κάνω και αν μου δοθεί η ευκαιρία θα είναι κάτι ευχάριστο και τιμητικό για εμένα».

Για το πότε θα πάρει την απόφαση του: «Η προτεραιότητα είναι να κάνω μια κουβέντα με τον πρόεδρο και μετά θα τα δούμε όλα».

Για τους παίκτες του ΠΑΣ που δεν βγήκαν στον ΠΑΟΚ: «Είναι διαφορετικά τα πράγματα και ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίρνει όποιον παίκτη θέλει. Είναι δύσκολο για οποιοδήποτε παιδί να γίνει μέλος μιας τόσο ανταγωνιστικής ομάδας».

Για το αν προπονείται ο Βελλίδης στον ΠΑΣ: «Ο Βελλίδης κάνει προπονήσεις μαζί μας μέχρι να έρθει ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Είναι 100% επαγγελματίας, εξαιρετικός τερματοφύλακας και θα βρει την ομάδα που του αξίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα