Αταλάντα - Γιουβέντους 2-2

Αταλάντα - Γιουβέντους 2-2

bet365

Με το μυαλό στο Μόντε Κάρλο, οι Μπιανκονέρι... χάρισαν την ισοπαλία (2-2) στην Αταλάντα, η οποία πλησιάζει στην Ευρώπη!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποφάσισε να παρατάξει τη βασική 11άδα στο Atleti Azzurri d' Italia και αυτό αποδείχθηκε, κυρίως στο πρώτο 45λεπτο, λάθος αφού το μυαλό των παικτών του ήταν στον ημιτελικό του Champions League. Ετσι, έκαναν αρκετά αστεία λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε η Αταλάντα, η οποία ήταν απολύτως συγκεντρωμένη στο να πάρει αποτέλεσμα ώστε να αυξήσει κι άλλο τις πιθανότητες της για έξοδο στην Ευρώπη. Και τις αύξησε με την ισοφάριση του Φρόιλερ στο 89'. Επτά βαθμούς στα τέσσερα ματς που απομένουν θέλει η Γιούβε για να κατακτήσει το 6ο σερί scudetto.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Από τα πρώτα λεπτά φαινόταν ότι οι Τορινέζοι ήταν... αλλού, με αποτέλεσμα οι Μπεργκαμάσκι να ελέγχουν το ματς. Οι παίκτες του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι είχαν πάθος, συγκέντρωση, πλάνο και δεν ένιωθαν καμία απειλή από τη Γιουβέντους. Αντιθέτως, στο 29' απείλησαν για πρώτη φορά οι ίδιοι, όταν ο Κιελίνι βρέθηκε στο έδαφος και ο Φρόιλερ βγήκε τετ α τετ αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε. Η απάντηση των Μπιανκονέρι ήρθε στο 37' με το άστοχο πλασέ του Κουαδράδο, στο πίσω δοκάρι, μετά την σέντρα του Κιελίνι, ο οποίος έκανε εύκολα λάθη. Στο 45', πάντως, το λάθος ήταν όλης της άμυνας αφού... κοιμήθηκαν και ο Κόντι από κοντά, μετά την προσπάθεια του Γκόμες, έκανε το 1-0.

Το β' μέρος άρχισε καλύτερα για τους φιλοξενούμενους και χειρότερα για τους γηπεδούχους, αφού στο 50' ο Πιάνιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Σπινατσόλα με κεφαλιά... κάρφωσε τον Μπερίσα για το αυτογκόλ (1-1). Στο επόμενο δίλεπτο ο πορτιέρε της Αταλάντα είπε «όχι» στους Ντιμπάλα-Ιγουαΐν, για να έρθει η φάση του 57', όταν ο Τολόι έκανε χέρι αλλά ο διαιτητής ακύρωσε -κακώς- την απόφαση για πέναλτι επειδή υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Μάντζουκιτς. Στον οποίο η μπάλα είχε φτάσει από το χέρι του αμυντικού των Μπεργκαμάσκι... Οπως και να έχει, η Γιούβε ήλεγχε πλήρως την κατάσταση και πλησίασε δύο φορές στο δεύτερο γκολ με τον Κεντίρα (67' και 69') αλλά ο Μπερίσα απέκρουσε.

Στο 81' το καλό φάουλ του Πιάνιτς έφυγε λίγο άουτ και δύο λεπτά μετά ο Βόσνιος βρήκε ωραία τον Ντάνι Αλβες στο πίσω δοκάρι και αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-2. Ολα έδειχναν ότι οι Μπιανκονέρι θα έφευγαν από το Μπέργκαμο με τη νίκη αλλά το μυαλό, όπως προαναφέραμε, ήταν αλλού. Αυτό φάνηκε και στη φάση του 84', όταν ο Κεντίρα πάσαρε στον... Γκόμες αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε, για να έρθει τελικά το 2-2 στο 89': Νέο εύκολο λάθος των Τορινέζων, ο Φρόιλερ νικήθηκε από τον Μπουφόν αλλά πήρε την κόντρα και με νέα προσπάθεια έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα (2-2) και την Αταλάντα προς το Europa League!

Αταλάντα (Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μπερίσα, Τολόι, Καλντάρα, Μαζιέλο, Κόντι, Κριστάντε, Φρόιλερ, Σπινατσόλα (86' Πετάνια), Χάτεμπερ, Κούρτιτς (64' Κεσί), Γκόμες.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντάνι Αλβες (87' Μπαρτσάλι), Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Κουαδράδο (79' Λιχτστάινερ), Ντιμπάλα (88' Λεμινά), Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα