Xαμός στην ΑΕΚ για ένα εισιτήριο τελικού!

Xαμός στην ΑΕΚ για ένα εισιτήριο τελικού!

Γιώργος Τσακίρης
Xαμός στην ΑΕΚ για ένα εισιτήριο τελικού!

bet365

Πανικός επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ για ένα εισιτήριο ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Αναμένεται ο τρόπος διάθεσης και ο αριθμός που θα επιλέξει η ΕΠΟ.

Είναι λογικό και προφανώς αναμενόμενο να γίνεται ο απόλυτος πανικός και να υπάρχει τεράστια αγωνία για τον κόσμο της ΑΕΚ σχετικά με το μείζον θέμα της επόμενης ώρας που δεν είναι άλλο από το πώς θα προμηθευτούν οι οπαδοί τα εισιτήρια για τον τελικό.

Από την ΑΕΚ περιμένουν την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα προκειμένου να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις σχετικά με τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων αλλά και τον τρόπο που αυτά θα πουληθούν.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το μόνο που μπορώ να σας ενημερώσω σαν Από την ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι με το που θα είναι όλα έτοιμα από πλευράς ΕΠΟ, που είναι και η διοργανώτρια του τελικού, θα υπάρξει ΑΜΕΣΑ ενημέρωση των φιλάθλων της...

Επίσης η ΑΕΚ έχει συγκεκριμένο πλάνο που αφορά ικανοποίηση κατόχων διαρκείας, συνδέσμων και club της περιοχής, χορηγών της κλπ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αυτό θα εξαρτηθεί από το πότε και πόσα εισιτήρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα