«Επαφές Ολυμπιακού για Καραμό»

Δημήτρης Τομαράς
«Επαφές Ολυμπιακού για Καραμό»

bet365

Ξανά το όνομα του Καραμό για τον Ολυμπιακό με τους Γάλλους να κάνουν λόγο για επαφές των Καρεμπέ - Μοντέστο με την Καέν για τον παίκτη.
Ο νεαρός Καραμό της Καέν που έχει βάλει αρκετά γκολ φέτος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης αλλά μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις της επίθεσης.
Σύμφωνα με γαλλικά ρεπορτάζ και αναφορές από ΜΜΕ όπως το Mercato365 εκτός από τον Ολυμπιακό απασχολεί και ομάδες όπως τη Νις και την Μονακό αλλά και αρκετούς συλλόγους από την Ευρώπη. Είναι διεθνής με την U19 της Γαλλίας και έχει συμβόλαιο έως το 2018. Ως προς τον Ολυμπιακό τονίζεται πως όχι μόνο έχει τεθεί στα υπ' όψιν των ανθρώπων της ομάδας - όπως είναι ήδη γνωστό - αλλά ότι έχουν κάνει και σχετικές επαφές οι Καρεμπέ και Μοντέστο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα