Παραδέχθηκε δωροδοκία παράγοντας της FIFA

Gazzetta team
Παραδέχθηκε δωροδοκία παράγοντας της FIFA

bet365

Ο Ρίτσαρντ Λάι παραδέχθηκε ότι έγινε αποδέκτης δωροδοκιών ύψους άνω των 800.000 ευρώ και δέχθηκε να πληρώσει πρόστιμα άνω του 1 εκατ.

Ο Ρίτσαρντ Λάι είναι μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της FIFA και της Επιτροπής Ηθικής της Συνομοσπονδίας της Ασίας και παραδέχθηκε ότι έγινε αποδέκτης δωροδοκιών. Αυτό συνέβη σε δίκη στις ΗΠΑ, όπου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Γκουάμ αποκάλυψε ότι έβαλε στους λογαριασμούς του περισσότερα από 800.000 ευρώ.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Σε μία από τις περιπτώσεις, για τις οποίες δικάστηκε για φοροδιαφυγή από τις αμερικάνικες αρχές, έλαβε 100.000 ευρώ, προκειμένου να δώσει την ψήφο του στον Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ στις εκλογές της FIFA το 2011. Ο Λάι δήλωσε ένοχος και συμφώνησε να πληρώσει περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ σε πρόστιμα και διαφυγόντες φόρους. Φυσικά, έχει απομακρυνθεί προσωρινά από τις θέσεις του εν αναμονή της ξεχωριστής έρευνας που έχει ξεκινήσει η FIFA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα