Έτσι πήγε Πανθεσσαλικό ο τελικός!

Θάνος Σαρρής
Έτσι πήγε Πανθεσσαλικό ο τελικός!

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει τo στοιχείο που έκανε τη διαφορά προκειμένου ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να διεξαχθεί τελικά στο Πανθεσσαλικό στάδιο!

Το gazzetta.gr σας ενημέρωσε από νωρίς για το δυνατό μπάσιμο του Πανθεσσαλικού στη μάχη για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό. Ήταν μια έδρα που μέχρι και την ολοκλήρωση των ημιτελικών, δεν υπήρχε στην ουσία στο τραπέζι. Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Θεσσαλίας πήραν την απόφαση να καταθέσουν φάκελο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στην Τούμπα και την πρόκριση του δικεφάλου. Και κινήθηκαν αστραπιαία.

Ουσιαστικά, μέσα σε δύο ώρες έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της διεξαγωγής του αγώνα στην περιοχή τους, καταθέτοντας έναν πλήρη φάκελο. Και το στοιχείο που έκανε τη διαφορά, ήταν αυτό της ασφάλειας. Έτσι, παρουσίασαν στην ΕΠΟ ένα αναλυτικό πλάνο για τον τρόπο προσέγγισης των οπαδών με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην συναντηθούν καθόλου ούτε κατά την είσοδο, ούτε κατά την προσέλευση στο γήπεδο, ούτε κατά την αποχώρηση.

Ο Βόλος, όπως και το γήπεδο, έχει δύο εισόδους και οι άνθρωποι της Ένωσης παρουσίασαν αναλυτικά μέχρι και τους δρόμους από τους οποίους θα περάσουν οι οπαδοί των δύο ομάδων για να βρεθούν στις θύρες που θα φιλοξενηθούν. Έθεσαν ως παράδειγμα και τον επιτυχημένο τελικό του 2007 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΛ. Ο φάκελος ήταν ούτως ή άλλως πλήρης, ωστόσο το πλάνο της προσέγγισης του γηπέδου και οι εγγυήσεις ασφαλείας που παρέχει η τοποθεσία του γηπέδου ήταν το στοιχείο που έκανε τη διαφορά, καθώς πλέον αποτελεί το μείζον ζήτημα για την επιλογή.

Έτσι, η ΕΠΣΘ πήρε το πράσινο φως και πλέον σταματά όλες τις δραστηριότητες, ώστε να δουλέψει πυρετωδώς για την πλήρη εφαρμογή του πλάνου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα