Από δω παν’ στον τελικό… (pics)

Από δω παν’ στον τελικό… (pics)

bet365

Το «Παγκρήτιο» είναι η πρώτη επιλογή, «παίζει» ως εναλλακτική λύση το «Πανθεσσαλικό» και στο τραπέζι παραμένει το ΟΑΚΑ. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα δύο γήπεδα της περιφέρειας.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Λεβερκούζεν - Σάλκε (21+).

Η απόφαση για την έδρα αναμένεται να γίνει γνωστή τις επόμενες ώρες, με το «Παγκρήτιο» να φαντάζει ως η πιθανότερη λύση για να διεξαχθεί ο τελικός του φετινού κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ.

Στο τραπέζι έχει πέσει και η λύση του «Πανθεσσαλικού», όμως είναι πάντα -σύμφωνα με πληροφορίες- ανοικτό το ενδεχόμενο να πάει η έδρα του τελικού στο ΟΑΚΑ.

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα δύο εθνικά στάδια, στα οποία έχει διεξαχθεί κατά το παρελθόν ένας τελικός κυπέλλου. Το 2006 («Παγκρήτιο»), το 2007 («Πανθεσσαλικό»).

Για το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει τι συμβαίνει και πως θα μετακινηθεί προς το Στάδιο.

Παγκρήτιο Στάδιο

Χωρητικότητα: 25.780 (καθήμενοι)

Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης

Κτίστηκε το: 2004

Ρεκόρ θεατών: 27.950 (Εργοτέλης - Ολυμπιακός, στις 20/2/2005)

Φιλοξένησε τον τελικό του 2006 (Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0)

Πως θα φτάσετε εκεί: Το στάδιο βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου μπορείτε να φτάσετε τόσο με πλοίο από τον Πειραιά όσο και αεροπορικώς. Το ίδιο το Παγκρήτιο Στάδιο βρίσκεται στο Λίντο, δυτικά του κέντρου της πόλης. Από τη Χανιόπορτα, στα ενετικά τείχη, ακολουθήστε την οδό 62 Μαρτύρων, που οδηγεί προς Χανιά. Όταν πια θα βγαίνετε από την πόλη, στην αερογέφυρα, υπάρχει η σχετική σήμανση δεξιά προς τη θάλασσα και το Παγκρήτιο Στάδιο, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία.

Το στάδιο διαχειρίζεται ο Δήμος Ηρακλείου, μετά από παραχώρηση της ΕΤΑΔ ΑΕ.

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Χωρητικότητα: 22.700 (καθήμενοι)

Τοποθεσία: Βόλος

Κτίστηκε το: 2004

Ρεκόρ θεατών: 21.597 (Ελλάδα - Μεξικό, στις 17/8/2004 κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες)

Φιλοξένησε τον τελικό του 2007 (Λάρισα – Παναθηναϊκός 2-1)

Πως θα φτάσετε εκεί: Το Πανθεσσαλικό Στάδιο βρίσκεται στον Βόλο (320 χλμ από την Αθήνα και 250 από τη Θεσσαλονίκη), όπου μπορείτε να φτάσετε και σιδηροδρομικώς. Το ίδιο το στάδιο βρίσκεται στα βόρεια περίχωρα του Βόλου, περίπου 1,5 χλμ από το κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας. Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω της νέας περιφερειακής οδού. Λίγο πριν μπείτε στον Βόλο από την Εθνική Οδό (από Βελεστίνο, όχι από Νέα Αγχίαλο) θα πρέπει να στρίψετε στον περιφερειακό μέσω του ανισόπεδου κόμβου. Θα δείτε το στάδιο δεξιά σας, δίπλα στο δρόμο, μετά από περίπου ένα χιλιόμετρο.

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα