Στο σκαμνί ο Μπαρτομέου

Στο σκαμνί ο Μπαρτομέου

Στο σκαμνί ο Μπαρτομέου

bet365

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την έφεση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος θα παρεβρεθεί σε δίκη για την απάτη στη μεταγραφή Νεϊμάρ.

Ο πρόεδρος των Blaugrana θα δικαστεί τελικά για απάτη και διαφθορά στη μεταγραφή του Νεϊμάρ το καλοκαίρι του 2013. Τo αρμόδιο τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου απέρριψε την προσφυγή κατά της πρότασης του ανακριτή, Χοσέ Ντε Λα Μάτα, και έτσι ο Μπαρτομέου οδηγείται σε δίκη. Οπως προκύπτει από τα ισπανικά ρεπορτάζ, το Δικαστήριο θεωρεί ότι ο Μπαρτομέου, αντιπρόεδρος των Καταλανών όταν έγινε η μεταγραφή, είχε τις ίδιες αρμοδιότητες στην υπόθεση με τον τότε πρόεδρο, Σάντρο Ροσέλ. Η απόφαση έρχεται ως συνέπεια της μήνυσης που κατέθεσε τον Ιούνιο του 2015 η DIS. Η εταιρεία είναι θυγατρική του ομίλου Sonda, που δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, όπως supermarkets και βενζινάδικα και της ανήκε το 40% των δικαιωμάτων του Νεϊμάρ, όταν ακόμα έπαιζε στην Σάντος. Η DIS κατήγγειλε ότι υπέστη ζημία από το συμβόλαιο το οποίο υπέγραψε το 2011 η Μπαρτσελόνα με τον παίκτη για να εξασφαλίσει τη μεταγραφή του πριν μείνει ελεύθερος, κάτι το οποίο δεν συνέβη μέχρι το 2014.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα