Καταγγελία κατά της Μάλαγα η Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
Καταγγελία κατά της Μάλαγα η Μπαρτσελόνα

bet365

Η Μπαρτσελόνα πέρασε στην αντεπίθεση μετά το προσβλητικό σχόλιο του ιδιοκτήτη της Μάλαγα.

Ο Αλ Τάνι, ιδιοκτήτης της Μάλαγα, έκανε ένα άκρως προσβλητικό tweet σχετικά με την κούρσα τίτλου στην Ισπανία. «Δεν θα αφήσουμε τα καταλανικά αποβράσματα να πάρουν μυρωδιά από το πρωτάθλημα», έγραψε και προκάλεσε την αντίδραση της Μπαρτσελόνα, που ανακοίνωσε ότι θα τον καταγγείλει στα αρμόδια όργανα.

«Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εκφράζει την απόρριψη και τη δυσαρέσκειά της για το περιεχόμενο του tweet του προέδρου της Μάλαγα, Αμπντουλάχ Αλ Τάνι, με φράσεις που παραβαίνουν τις αρχές του fair play, της ηθικής και της νομιμότητας που πρέπει να διέπουν κάθε αθλητική διοργάνωση. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση θα καταγγείλει το ζήτημα στην Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου και θα διαβιβάσει την υπόθεση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας και στην αρμόδια επιτροπή της La Liga», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα