Όταν η εικόνα μιλάει από μόνη της...

Γιώργος Τσακίρης
Όταν η εικόνα μιλάει από μόνη της...

bet365

Στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό δεν είχε καμία σχέση το κλίμα με όσα είχαν συμβεί στο Φάληρο το βράδυ της Μ. Πέμπτης.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μια ακόμη εικόνα από τα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός έρχεται να αποδείξει ότι όσα έγιναν με την ολοκλήρωση του αγώνα στο ΟΑΚΑ είναι μέρα με τη νύχτα σε σχέση με όσα έζησαν όλοι το βράδυ της Μ. Πέμπτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Θυμίζουμε ότι είχε επικρατήσει ένας πανικός με τα ΜΑΤ, με άγνωστους (μη διαπιστευμένους) να τρέχουν στα αποδυτήρια και με εκατέρωθεν καταγγελίες για άσκηση βίας.

Εννοείται ότι αυτά δεν γίνονται ποτέ στο ΟΑΚΑ και εκτός από τις χθεσινές εικόνες που το αποδείκνυαν αυτό, υπάρχει και μια νέα φωτογραφία -όπως μπορείτε να δείτε στο gazzetta.gr- στην οποία πρωταγωνιστούν οι Μάρτινς και Σιμόες.

Η φωτογραφία που παραθέτουμε είναι έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ (στο βάθος είναι αυτά του Ολυμπιακού) μετά την λήξη του ημιτελικού. Ο Μάρτινς ζήτησε να δει τον Σιμόες, με τον οποίο είναι και φίλοι, για να τα πουν και να αλλάξουν φανέλες, με τον Μηνά Λυσάνδρου να παίρνει τον Πορτογάλο της Ενωσης και να τον πηγαίνει στο σημείο που ήταν ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ένας εκ των παρατηρητών, η Αγγλική Αρκάδη αλλά και τα ΜΑΤ, τα οποία είναι παραταγμένα δεξιά χωρίς να βαράνε τους... ανθρώπους του μόχθου. Απόλυτη ηρεμία και πολιτισμός δηλαδή, με τους Μάρτινς και Σιμόες να τα λένε για πολλή ώρα χωρίς φυσικά να συμβεί το παραμικρό.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα