Κασάνο: «Κανείς δεν είναι σαν και μένα»

Κασάνο: «Κανείς δεν είναι σαν και μένα»

bet365

Ο Αντόνιο Κασάνο με συνέντευξη του στη «Gazzetta dello Sport» παραδέχθηκε πως έχει πάρει κιλά ωστόσο προανήγγειλε την επιστροφή του σε δύο μήνες!

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης αν και έχει μείνει δίχως ομάδα από τον περασμένο Ιανούαριο τονίζει πως είναι έτοιμος να επιστρέψει, ενώ αμφισβήτησε την αξία των Χάμες Ροντρίγκες, Πογκμπά και Μπαλοτέλι.

«Ο Μέσι είναι κορυφαίος, ενώ οι Χάμες, Πογκμπά και Μπαλοτέλι είναι υπερεκτιμημένοι.

Ο Πογκμπά δεν αξίζει 120 εκατομμύρια ή ο Χάμες 80 εκατ. Ο Μπαλοτέλι τα πηγαίνει αρκετά καλά στη Γαλλία, αλλά είναι τυχεροί που έχουν έναν καλό μάνατζερ, τον Ραϊόλα».

Ο Κασάνο ισχυρίστηκε πως έχει πάρει κιλά, αλλά προπονείται προκειμένου να είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

«Κανείς δεν είναι σαν και μένα. Σε δύο μήνες θα έχω ομάδα και έχω προετοιμαστεί από άποψη φυσικής κατάστασης γι' αυτό. Έχω πάρει κάποια κιλά αλλά αυτό είναι λογικό επειδή δεν έχω παίξει πολύ».

Ο έμπειρος επιθετικός παράλληλα αποκάλυψε πως αρνήθηκε τέσσερις φορές πρόταση της Γιουβέντους.

«Είπα στην Γιουβέντους 'όχι' τέσσερις φορές. Η ομάδα της καρδιάς μου είναι η Ίντερ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστώ με τον Σπαλέτι ή τον Γκουαρδιόλα. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω στην Κίνα. Προτιμώ την Ιταλία».

 

SERIE A Τελευταία Νέα