Παρί Σεν Ζερμέν - Μονακό 5-0

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Μονακό 5-0

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε πάρτι κόντρα στους 9 αναπληρωματικούς της Μονακό την οποία σκόρπισε με 5-0 στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γαλλίας και έκλεισε ραντεβού με την Ανζέ.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με επιστροφή, αν ο Αθανασιάδης σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Οι Μονεγάσκοι παίζουν το βράδυ της Τετάρτης (03/05) στο Πριγκηπάτο τον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Γιουβέντους και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προτίμησε να ξεκουράσει σχεδόν όλη την ομάδα έχοντας σαν ημι-βασικούς μόνο τους Ράτζι και Ζερμέν. Οι πρωτευουσιάνοι, δεν είχαν κανένα πρόβλημα με αυτό και παίζοντας με φουλ-ομάδα έκαναν πάρτι με 4-0 παίρνοντας χαλαρή πρόκριση στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ανζέ.

Από νωρίς φάνηκε ότι η Παρί θα κυριαρχήσει και στην πράξη. Ο Καβάνι είχε δύο καλές στιγμές και στο 26' το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Ουνάι Εμερι ύστερα από απίστευτη πραγματικά γκάφα του τερματοφύλακα της Μονακό, Μόργκαν Ντε Σάνκτις, με τον Γιούλιαν Ντράξλερ να σκοράρει από κοντά (1-0). Πέντε λεπτά αργότερα ο Εντινσον Καβάνι, έβαλε ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης με εκπληκτικό τακουνάκι ύστερα από γύρισμα του Ντι Μαρία από δεξιά (2-0). Το πάρτι συνεχίστηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 50' ο Μ' Μπαέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και δύο λεπτά αργότερα ο Ματουιντί μετά το κλέψιμο του Βεράτι και το γύρισμα του Ντι Μαρία έκανε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 90 ο κεντρικός αμυντικός, Μαρκίνιος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα